Hoe de downloadsnelheid van torrents te verhogen

Deze tutorial gaat helemaal over het verhogen van de downloadsnelheid van torrents. We zullen ons best doen om u deze handleiding te laten begrijpen. Ik hoop dat je deze blog leuk vindt Hoe de downloadsnelheid van torrents te verhogen. Als je antwoord ja is, deel het dan alsjeblieft nadat je dit hebt gelezen.

Bekijk hoe u de downloadsnelheid van torrent kunt verhogen

Is de downloadsnelheid van uw torrent laag en wilt u deze versnellen? Hier hebben we een uitgebreide gids geschreven over verschillende aspecten van torrenting-activiteiten. Het gebruik van een torrent-client is een van de meest populaire manieren om bestanden op internet te delen. Er zijn veel populaire torrent-sites om mee te werken. Hoewel er slechts minimale basisconfiguraties nodig zijn om deze clients uit te voeren, zijn er enkele wijzigingen voor meer geavanceerde gebruikers. Voordat u verder gaat met onze gids over het verhogen van de downloadsnelheid van torrents. Lees hier meer over hoe torrents werken en of ze illegaal zijn.

Hoe kan ik de downloadsnelheid van torrents verhogen?

Installeer een lichtgewicht torrent-client

Om de downloadsnelheid van torrents te verhogen, moet je eerst een lichtgewicht torrent-client installeren. Zelfs als BitTorrent een populaire torrent is, wordt het geleverd met veel opgeblazen applicaties en andere functies. Daarom is uTorrent de beste keuze voor sneller en stressvrij downloaden van torrents. Je kunt qBittorrent ook installeren omdat het een andere geweldige torrent-client is.

Een lichtgewicht torrent-client is belangrijk omdat deze zich richt op het downloaden van torrents en de overdrachtsnelheid zal versnellen. utorrent en qBittorrent kunnen worden gebruikt voor Windows, Mac en Linux.

READ  NIOS Klasse 10, 12 Examenrooster vrijgegeven; Download het geschiedenisblad van sdmis.nios.ac.in

Kies een gezonde torrent

Om een ​​gezonde torrent te bepalen. Weet waar het zaad en de bloedzuiger over gaan. Beide termen kunnen erg verwarrend zijn voor nieuwe torrent-liefhebbers, maar ik zal ze voor eens en altijd herzien. De seed is de persoon die de volledige kopie van het bestand heeft gedeeld via het netwerk en die ze willen downloaden, terwijl de harvester de persoon is die niet de volledige kopie van het bestand heeft en zich bij het netwerk aansluit om het bestand te downloaden. Zodra de harvester het hele bestand downloadt, wordt hij onmiddellijk een zaadwerker.

Om een ​​snelle torrent-downloadsnelheid te krijgen, moeten seeding-tools meer zijn dan alleen tools verzamelen. Hoe meer providers, hoe gezonder de torrent. Zorg er daarom bij het kiezen van een torrent voor dat de verhouding zaaien-oogsten hoog is.

Een uitzondering toevoegen aan Windows Firewall

Windows Firewall helpt de Torrent-client of toekomstige BitTorrent-verbindingen te blokkeren. Dus een uitzondering toevoegen aan Windows Firewall zou geweldig zijn om de downloadsnelheid van torrents te verhogen. Ga gewoon naar Opties > Voorkeuren > Verbindingen, vink het vakje “Windows Firewall-uitzondering toevoegen” aan en klik op Toepassen.

Wijzig de algemene instellingen om uTorrent te optimaliseren

Om je torrent-snelheid te verhogen, moet je ervoor zorgen dat je de beste uTorrent-instellingen op je apparaat hebt geconfigureerd. U moet de drie opties aanvinken die u in de onderstaande afbeelding ziet. Om deze opties te selecteren, gaat u naar Opties > Voorkeuren > Algemeen en selecteert u vervolgens Toevoegen.! U moet bestanden vooraf invullen en alle bestanden instellen. Meestal is de derde optie al aangevinkt, maar als dat niet het geval is, bekijk het dan ook.

READ  Michelle Obama vertelt de audioversie van "Where the Wild Things Are"

Beperk de totale upload- en downloadsnelheid

Het kan ook het downloaden van torrents versnellen op clients zoals BitTorrent, BitTorrent, uTorrent, enz., waardoor de upload- en downloadsnelheid wordt beperkt. Allereerst moet je begrijpen dat Torrent de last van gebruikers ademt. Daarom is het misschien niet wenselijk om het volledig uit te schakelen of in te stellen op 1 kb / s. U wilt uw uploadsnelheid echter ook niet op het maximum zetten (“0” betekent onbeperkt), omdat dit uw verbinding negatief kan beïnvloeden.

Het instellen van een uploadsnelheid rond 70-80% van uw maximale downloadsnelheid is handig voor torrenting-activiteiten. Om deze opties te configureren, gaat u naar Eigenschappen > Bandbreedte en stelt u vervolgens de algemene uploadsnelheidslimiet in op 80% voor maximale upload.

Pas het aantal verbindingen aan

Zodra de upload-/downloadsnelheid is geconfigureerd, is het nu mogelijk om het aantal verbindingen te wijzigen om overbelasting te voorkomen. Passen en testen met instellingen verbetert de downloadsnelheid van Torrent soms bij het testen van enkele geschatte aantallen.

Ga gewoon naar Eigenschappen > Bandbreedte en stel het globale maximum aantal verbindingen in op 150 en het maximum aantal via torrent verbonden paren op 100. Raak de uploadsleuf niet aan.

Voeg meer trackers toe

Trackers zijn een goede manier om de downloadsnelheid van torrents te verbeteren. Door nieuwe, snellere trackers aan uw bestaande torrents te koppelen, kunt u uw downloadsnelheid verhogen door nieuwe zaden en peers aan uw verbinding toe te voegen. De manier om trackers aan je torrent toe te voegen is niet zo ingewikkeld, je hoeft alleen deze links aan je bestaande trackers toe te voegen. Zorg er bij het plakken van de nieuwe tracker voor dat u de bestaande tracker niet verwijdert (en maak u geen zorgen over duplicatie).

READ  CG Police DEF Constable resultaat vrijgegeven; Download hier de PET-wijs selectielijst

Om nieuwe trackers toe te voegen, klikt u eerst met de rechtermuisknop op het torrent-bestand dat u aan het downloaden bent en selecteert u vervolgens Eigenschappen. Op het tabblad Algemeen vindt u een lijst met trackingtools. Scroll naar beneden en plak Trackers uit de onderstaande lijst.

Kies de beste torrent-poort

Zoals u weet, is BitTorrent gebaseerd op het TCP-protocol om gegevens via internet over te dragen. De aanbevolen TCP-poort en waarschijnlijk de beste poort voor torrenting is 6881-6889. Dus als je je nog steeds afvraagt ​​hoe je torrent-downloads sneller kunt maken, kun je proberen het op je computer in te stellen.

Laatste woorden: hoe de downloadsnelheid van torrents te verhogen

Ik hoop dat je dit artikel begrijpt Hoe de downloadsnelheid van torrents te verhogenAls uw antwoord nee is, kunt u alles vragen via het gedeelte van het communicatieforum dat verband houdt met dit artikel. En als je antwoord ja is, deel dit artikel dan met je familie en vrienden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *