Game Preview #34: New Jersey Devils in Boston Bruins

de wedstrijd: de New Jersey Duivels (13-15-5) binnen Boston Bruins (16-10-2). SBN-blog: Stanley’s kopje chowder.

de tijd: 19:00 EST

Uitzending: TV – MSG +

Doet het beter dan de vorige keer

De New Jersey Devils speelden voor het laatst voor de Boston Bruins op 13 november 2021. Dat duel ging niet goed, want ze verloren met 5-2. Net als vanavond gingen de Devils in dat duel na een winning streak van drie wedstrijden, de langstlopende streak van het seizoen. in een Jareds samenvatting van dat spel, merkte op dat de Duivels er niet in slaagden een behoorlijke inspanning van 60 minuten te leveren tegen de bovenlijn van Bruins. Met andere woorden, ze zijn gevallen.

Een blik op de Natural Stat Trick voor die game laat iets positiefs zien. De vroege Devils-spelers – Nico Hescher, Pavel Zacha, Jesper Pratt, Igor Sharangowicz, Dawson Mercer en Andreas Johnson – stonden geen 5v5-doelpunt toe. Het probleem is dat Lindy Ruff Michael McLeod meer dan Dawson Mercer met gelijke kracht speelde en Jesper Bukvist (die toen al vroeg in de wedstrijd de spil was van Thomas Tatar en Jan Kokanen) te lang op het ijs gaf.

Als je tegen een zwaar team speelt zoals de Boston Bruins, moet je meer minuten tegen je beste liners spelen dan je normaal zou doen. Schokkend, ik weet het. Maar Nico Hescher kan het zeker opnemen tegen Patrice Bergeron, zijn beste hoop om de topreeks in de Bruins in bedwang te houden. Deze topreeks is onlangs gewijzigd om Craig Smith de plaats van David Pastrnak op de rechtervleugel in te laten nemen, dus Jack Hughes en Dawson Mercer zullen veel alleen te verwerken krijgen. tegen de Red Wings zondag, Bruins had zes middenlijnen van Foligno-Coyle-DeBrusk en Hall-Haula-Pastrnak. De Red Wings vierden deze lijnen in termen van de kwantiteit en kwaliteit van de kansen, wat een goed teken is voor de Duivels als de Bruins hun aanpak niet veranderen op basis van het feit dat ze met 5-1 hebben gewonnen.

READ  Laat maar Pollux: The Dodgers winnen Game 5

Wie is er misschien in, wie is er misschien uit?

Dougie Hamilton is na de wedstrijd van zondag naar het ziekenhuis gegaan met een gezichtsblessure. Zijn plaatsing in de wedstrijd van vanavond is twijfelachtig, aangezien het team geen andere update heeft gegeven dan zijn ziekenhuisopname. Geen enkele verslaggever nam de moeite om te vermelden of hij al dan niet met het team reisde. Thomas Tatar, zijn privé-correspondent, Hij plaatste op zijn Instagram-verhaal dat hij op reis was naar Boston.

Op basis van wat Damon Severson zei, heeft Dougie Hamilton mogelijk een lichte hersenschudding. Maar misschien probeerde dat bezoek aan het ziekenhuis er alleen maar achter te komen of zijn pijn op een hersenschudding duidde of op het feit dat zijn kaak net was geraakt door een hockeypuck. Konden verslaggevers het team de volgende dag maar vragen of hun ster in goede vorm is of dat hij niet in het team zit. We hebben zelfs geen bijzonderheden nodig – alleen “niet reizen” of “reizen” is genoeg.

Dus Thomas Tatar kan daarbuiten zijn, de Doji kan buiten zijn en hij misschien niet. Wie ken je? De Devils hebben nog niet aangekondigd dat de Tataren nog niet van het protocol zijn vrijgesteld, maar de Capitals hadden vijf protocolspelers die met het team trainden voor hun wedstrijd tegen de Duivels op zondag – en die spelers werden in de wedstrijd uit het protocol gehaald. Dus het protocol is op dit moment maar een klein beetje van belang. We maken het zoals het gaat, en het zou leuk zijn om te zien dat Tatar Boqvist’s plaats in de line-up inneemt voor zo’n zware wedstrijd, hoe dan ook.

READ  10 van de meest interessante spelers om op te letten voor de 2021 Spring Game in Ohio

uw gedachten

Wat vind jij van de wedstrijd van vanavond? En maken demonen het vier op een rij? Komt het goed met Doji? Hoe denk je dat de Tataar zal terugkeren naar de line-up, ervan uitgaande dat hij het protocol heeft goedgekeurd? Denk je dat Mackenzie Blackwood opnieuw zal beginnen / Zal Alan Nasreddin opnieuw winnen? Of zal Lindy Ruff terugkeren om Michael McLeod meer te spelen dan op welke andere positie dan ook? Zet je mening in de reacties hieronder.

More from Madison Garrett
Eerste voetbalwedstrijd met fans die nog moet worden verkocht: ‘Het gaat niet snel’
“Sommige mensen vinden de omstandigheden en de parameters erg moeilijk”, zegt Luke...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *