Hoe de haataanval op Twitch te stoppen

Haataanvallen gebeuren zonder waarschuwing. Een volger ontvangt een vervolgmelding en in plaats van zich blij te voelen dat er iemand nieuw is toegetreden tot hun gemeenschap, begint de gruwel wanneer hun gesprek plotseling uitbarst in een oncontroleerbare fontein van haatdragende berichten. Haataanvallen op Twitch zijn de afgelopen weken enorm toegenomen, voornamelijk gericht op gemarginaliseerde streammakers, waardoor het leven op het platform zo ellendig is dat velen overwegen het helemaal op te geven.

Twitch heeft beloofd Nieuwe veiligheidsvoorzieningen in het bedrijf, maar streamers zijn boos en boos dat er niet meer is gedaan om de haataanvallen te stoppen. Er worden banners gebruikt #zenuwtrekking Hashtags om verandering teweeg te brengen, ze creëren en delen middelen om zichzelf te beschermen tegen de eindeloze stroom van trollen die banners bombarderen met racistische, hatelijke en geanimeerde berichten. de rand Ik sprak met streamers en leden van de Twitch-community terwijl ik de veiligheid van gemarginaliseerde makers in eigen handen nam over de tools die ze hebben gemaakt om trollen te bestrijden.

Blows zijn een normaal onderdeel van de Twitch-cultuur en treden op wanneer een gebruiker op Twitch zijn kijkers naar een ander streamingapparaat stuurt, meestal als een aanbod van ondersteuning. Elke speler op Twitch strijdt om meer aandacht op hun kanaal te krijgen, en raids zijn een manier om rijkdom te verspreiden.

Hate raids zijn wanneer mensen het raid-mechanisme gebruiken om een ​​streamingapparaat te misbruiken. In plaats van het organische publiek van een andere gebruiker, is de livechat gevuld met hatelijke berichten van botaccounts. Hate raids zijn moeilijk om mee om te gaan omdat het streamingapparaat of de mod honderden nepaccounts moet blokkeren die tegelijkertijd door de bot zijn gegenereerd, wat het normale dagelijkse proces van chatbeheer vertraagt.

Om dit tegen te gaan, creëren omroepen wat ze een “paniekknop” noemen – een reeks chatopdrachten die allemaal tegelijk worden uitgevoerd met een druk op de knop. de rand praten met Bij, een Twitch Streamer met ervaring met het opzetten van deze “paniekknop”, om uit te leggen wat het doet en hoe operators het kunnen gebruiken om zichzelf te beschermen.

READ  Amazon Prime Day 2022-deals op tafel

“Het is een multifunctionele knop op de Elgato Stream Deck Het schakelt het waarschuwingsvenster uit, schakelt chat uit tijdens het streamen, wist chat, schakelt alleen over naar de submodus, creëert een streamvlag, vertraagt ​​chat en speelt advertenties af”, zegt Bee. “Ik heb ook een achteruitknop om die acties ongedaan te maken wanneer dingen rustig aan.”

Voor gebruikers zonder luxe apparatuur, Twitch Streamer Earthtobury Maak een programma dat hetzelfde doet met Lioranbord Een gratis hulpprogramma voor uitzendbeheer dat vergelijkbaar is met Stream Deck. Ze gaf zelfs een tutorial.

wimpel JustMeEmilyP De reactie op anti-haataanvallen heeft een stap voorwaarts gezet door een bestand aan te maken haatreactie Een website vol handige tools zoals het programmeren van een “paniekknop” en tips over wat te doen voor, tijdens en na een haataanval.

De Hate Raid Response-website is in januari gemaakt, lang voor de recente hausse op het gebied van haataanvallen. JustMeEmilyP. zei: de rand Ik heb de site eigenlijk gemaakt in afwachting van Black History Month, wanneer Twitch zwarte banners promoot en ze zo het doelwit maakt van racistische trollen. Ze zag de bezorgdheid over de zwarte spandoeken voor Black History Month en handelde daarnaar. Aanvankelijk was de Discord die ik maakte relatief stil en werden bronnen licht gebruikt.

“Hier zaten we het hele jaar door totdat… zwarte kraai #TwitchDoBetter begonnen. Mensen haastten zich”, zegt JustMeEmilyP. “De hashtag is een zegen geweest, want zelfs de meest ervaren [streamers] Tussen ons hebben we de afgelopen week geleerd! “

Commandant Root Een tool waarmee gebruikers Volgers massaal blokkeren of dempen. Combineer dit programma met Huckbolt’s Robots en fanatici Een spreadsheet is een constant bijgewerkte catalogus van bots waarvan bekend is dat ze betrokken zijn bij haataanvallen, en omroepen zouden terug kunnen vechten. Maar steeds vaker vragen streamers zich af waarom ze überhaupt moesten vechten.

READ  Nintendo registreert een nieuw handelsmerk voor The Legend Of Zelda: Phantom Hourglass

Hate blitzes zijn geen nieuw fenomeen, maar hun recente explosie op het platform veroorzaakt angst en woede bij zwarte, transgender, homoseksuele en gehandicapte makers die zich op hen richten, omdat het lijkt alsof Twitch, die dit endemische probleem kent, dat niet heeft gedaan. genoeg om ze te stoppen.

“indien [Twitch] vraagt ​​Tania C. Dibbs, oprichter van de non-profitorganisatie I Need Diverse Games en Creative Director van RPG in het moederland. “[Twitch] Minderheidsbanners kunnen niet veilig worden bewaard. Waarom zouden we inhoud blijven maken op een platform dat het niet op zijn minst up-to-date houdt en laat zien alsof ze aan iets werken als een procedure totdat een meer permanente oplossing kan worden geïmplementeerd? ”

Veel van de middelen die worden gebruikt om haataanvallen te bestrijden, worden op Twitter en in Discords gedeeld met de houding “Als Twitch het niet doet, doen we het”. Toen Twitch een aankondigde publiek toegankelijke kanaal Verschijnen op Twitter te midden van de #twitchdobetter-beweging, de reacties zijn gevuld met mensen die klagen over wat ze zagen dat Twitch het probleem negeerde om in plaats daarvan hun producten te promoten.

Maar een Twitch-woordvoerder bevestigde het de rand Deze tools zijn in de maak om dit probleem hopelijk aan te pakken. Twitch-verklaring Nadat de hashtag #twitchdobetter aan populariteit begon te winnen, verwijst het naar oplossingen zoals verbeterde accountverificatie en verbodsontduikingsdetectoren. Twitch ook Een pagina gewijd aan het presenteren van tools Om banners te helpen intimidatie te bestrijden.

Maar de belofte van hulp doet weinig om te bestrijden waar de streamers nu mee te maken hebben.

(inhoudswaarschuwing: racistische beledigingen)

Afbeeldingen zoals de bovenstaande zijn erg populair geworden, en afgezien van het duidelijke leed dat dergelijke aanvallen kunnen veroorzaken, zijn er andere, meer verraderlijke manieren waarop haataanvallen worden beïnvloed.

READ  Luister naar Device Orchestra over het onderwerp Ghostbusters met een elektrische tandenborstel en een stoomstrijkijzer

“Het maakt gemarginaliseerde makers angstig”, zegt hij. Dokter. Savista, een streaming gaming-academicus om contact te maken met de gemeenschap en onderzoek. “En in die angst vloeien ze ofwel niet, zetten ze dingen op hun plaats die uiteindelijk de opbouw en groei van de gemeenschap beperken, of ze worden zo nerveus elke keer dat hun waarschuwingen afgaan dat ze ‘out of the game’ zijn.”

Sommige oplossingen om raids te haten zijn in feite geen tools die kijkers gewoonlijk gebruiken. Volgens de cultuur van Twitch voorkomen dergelijke beperkingen (zoals het inschakelen van de modus voor alleen abonnees – een modus die chatgesprekken beperkt tot degenen die zich op het kanaal hebben geabonneerd – of het beperken van chatten tot alleen emoties) het vermogen van een kanaal om te groeien. Dus deze epidemie van haataanvallen heeft een één-op-twee effect van het lastigvallen van een toch al zwakke groep mensen En Wat het nog moeilijker maakt voor gemarginaliseerde streamers om hetzelfde soort succes te behalen dat blanke mannen (een demografische groep die niet wordt beïnvloed door nieuwsgierigheid naar de recente reeks haataanvallen) op het platform hebben gehad.

Voor de toevallige kijker die geïnteresseerd is om te helpen, is er een bestand petitie change.org En altijd angstige Twitch-gebruikers kunnen gemarginaliseerde makers blijven steunen en hun stem verheffen wanneer deze dingen gebeuren en in het algemeen. De tools die hier worden beschreven, helpen omroepen zich voor te bereiden op de mogelijkheid van een haataanval. Hopelijk hebben ze het niet meer nodig.

Written By
More from Lesley Curry
PS5-voorraad: Sony Direct heeft de console vandaag op voorraad
Bijwerken: Het aanvullen van de PS5 begon in de Sony Direct Store,...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *