Diablo 2: De open bèta is nu tot leven gebracht – hoe lid te worden van Xbox, PlayStation en pc

Het is een groot weekend Diablo Fans, waar de open bèta net is begonnen Diablo 2: Wederopstanding. Afgelopen weekend hadden we een gesloten bèta die alleen beschikbaar was voor degenen die de game pre-orderden, maar dit weekend staat de bèta open voor iedereen, ongeacht de pre-orderstatus. De bèta wordt uitgerold naar Xbox One en Xbox Series X | S, PlayStation 4, Playstation 5 en pc, en hier vertellen we je hoe je er toegang toe krijgt als je er afgelopen weekend niet bij was.

Als u toegang wilt tot de open bèta, moet u eerst de bèta downloaden van uw platformwinkel. Op PlayStation is het proces heel eenvoudig, aangezien zowel PlayStation 4- als PlayStation 5-bèta’s zijn: inbegrepen zij aan zij Diablo 2: Wederopstandingverschillende edities. Kies eenvoudig het platform waarop u wilt spelen, download de juiste proefversie en u bent klaar om te gaan.

Op de Xbox zijn de zaken ingewikkelder, maar alleen omdat de bètapagina apart wordt vermeld van de andere versies van de game. wij hebben directe link Ga naar de bètapagina in de Microsoft Store, dus ga daarheen, log in met je Microsoft-account en download de open bèta op het systeem waarop je wilt spelen.

Op een pc moet je het Battle.net-opstartprogramma downloaden en inloggen op je Battle.net-account (of er een maken als je er nog geen hebt). Ga vanaf daar naar Diablo 2: Wederopstanding en selecteer vervolgens in het vervolgkeuzemenu “Spelversie” boven de knop “Installeren” de optie “Proefversie”. Installeer dat en je bent klaar om te gaan.

Een ding om in gedachten te houden is dat hoewel je Xbox Live Gold of PlayStation Plus (afhankelijk van je platform) nodig hebt om toegang te krijgen tot multiplayer-functies wanneer de game wordt gelanceerd, je geen actieve abonnementen op een van deze nodig hebt om te spelen tijdens de open beta, zelfs als je een multiplayer-game wilt spelen. Dus als je een verlopen abonnement op een van beide diensten hebt, hoef je je niet opnieuw te abonneren voordat je de open bèta van een cursus volgt.

READ  Co-op cartoon kappertje van Pile Up! Box by Box komt naar Xbox, PlayStation en Switch

Bovendien, hoewel Diablo 2: Wederopstanding Het wordt gelanceerd op de Nintendo Switch en er is geen open bètaversie voor dit platform, dus Switch-bezitters zullen het in handen moeten krijgen. Diablo 2 Schopt nu ergens anders. De Diablo 2: Wederopstanding De open bèta is nu beschikbaar en loopt tot maandag 23 augustus om 10.00 uur PDT / 13.00 uur EST.

Written By
More from Vanessa Hale

Willekeurig: PlayStation’s Gone Days zijn technisch speelbaar op Xbox

Je hebt misschien al gehoord van de nieuwe Microsoft Edge-browser die momenteel...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *