Hoe de nieuwste PUBG Mobile Lite 0.22.1 APK voor Android in 2022 te downloaden

Sinds de eerste release van de game hebben de ontwikkelaars van PUBG Mobile Lite veel updates gemaakt en uiteindelijk hebben ze verschillende afzonderlijke elementen toegevoegd. Als gevolg hiervan is er veel enthousiasme onder de spelersbasis wanneer er een nieuwe versie wordt uitgebracht.

De nieuwste versie van de Battle Royale-titel is versie 0.22.1. Het kan direct worden verkregen door degenen die de 0.22.0-update hebben na het voltooien van de in-game patch. De grootte zelf is ongeveer 192,33 MB.

Opmerking: spelers uit India moeten PUBG Mobile Lite niet downloaden vanwege ban en in plaats daarvan spelen BGMI.


Gedetailleerde stapsgewijze handleiding om de PUBG Mobile Lite 0.22.1-versie te downloaden met APK-bestand (2022)

Zoals eerder vermeld, hoeven spelers die de 0.22.0-update op hun apparaten hebben geïnstalleerd gewoon een in-game patch te voltooien.

Ondertussen moeten degenen die de 0.22.0-versie niet hebben deze eerst downloaden met behulp van het APK-bestand, dat toegankelijk is op de PUBG Mobile Lite-website. Dit zijn de stappen die ze kunnen nemen om het voor elkaar te krijgen:

Stap 1: Spelers moeten met een willekeurige webbrowser naar de website van het spel gaan. Voor het gemak vindt u hieronder een link ernaartoe:

PUBG Mobile Lite-website: Kraan hier.

Stap 2: Mensen zullen een optie zien die zegt “Download APK”, en het zal beginnen met het downloaden van het APK-bestand wanneer ze erop klikken.

Als u op dit pictogram klikt, wordt het APK-bestand gedownload (afbeelding via PUBG Mobile Lite)
Als u op dit pictogram klikt, wordt het APK-bestand gedownload (afbeelding via PUBG Mobile Lite)

De APK-bestandsgrootte van de versie is 0.22.0 714MB, dus spelers moeten voldoende opslagruimte hebben voordat ze de downloadprocedure starten.

Stap 3: Nadat het bestand is gedownload, kan de installatie beginnen nadat u de instelling “Installeer vanaf onbekende bron” hebt omgeschakeld.

READ  Een nieuw mobiel avonturenspel, Tsuki's Odyssey, is nu beschikbaar om te downloaden
Dit is de in-game patch die gedaan moet worden om versie 0.22.1 te krijgen (Afbeelding via PUBG Mobile Lite)
Dit is de in-game patch die gedaan moet worden om versie 0.22.1 te krijgen (Afbeelding via PUBG Mobile Lite)

De vierde stap: Ten slotte kunnen ze de app openen en de in-game update voor 0.22.1 voltooien. Na afloop kunnen spelers inloggen op hun account en genieten van de vereenvoudigde versie van PUBG Mobile.

Het bestand kan opnieuw worden geïnstalleerd als er tijdens de installatie een parseerfout optreedt. Bovendien kunnen ze de APK opnieuw downloaden en de bovenstaande stappen herhalen als het probleem daarmee niet is opgelost.


Written By
More from Eda Greene
Download MIUI 12-update, India mobiele telefoonmenu, live achtergronden en meer dat u moet weten | 91mobiles.com
MIUI 12-update is aangekomen op veel Xiaomi-, Redmi- en POCO-telefoons in India....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *