Devil May Cry pop-up evenement in Japan om 20e verjaardag te vieren

Nieuws

Capcom heeft aangekondigd dat er een pop-up evenement zal worden georganiseerd in Japan om het 20-jarig jubileum van de Devil May Cry-serie te vieren.

Capcom heeft aangekondigd dat er een pop-up evenement zal worden georganiseerd in Japan om het 20-jarig jubileum van de Devil May Cry-serie te vieren.

Het evenement heeft wat vertraging opgelopen sinds het jubileum in augustus 2021 plaatsvond, maar zal plaatsvinden tussen 15 januari en 28 februari in de Prime 1 Studio Gallery Shop op de 7e verdieping van het Shinjuku Marui Annex Department Store in Tokio.

Het zal een galerij met hoogwaardige sculpturen van Prime 1 Studio bevatten, waar kunstwerken en conceptkunst die uit de serie zijn gemaakt, worden geplaatst, en zelfs de kostuums die zijn gebruikt om een ​​uitvoering vast te leggen Devil May Cry 5.

De tentoonstelling is in bovengenoemde periode dagelijks geopend van 11.00 tot 20.30 uur en de toegang is gratis.

Er zullen ook souvenir-merchandise te koop zijn, inclusief sleutelhangers en duidelijke mappen.

Devil May Cry 5 speciale editie Beschikbaar voor Xbox Series X/S en PS5. De originele game is beschikbaar voor pc, PS4 en Xbox One.

Hier leest u hoe Capcom de games en verbeteringen in de Special Edition beschrijft.

“De kracht van de volgende generatie consoles heeft nieuwe manieren ontgrendeld om de elegante, prachtige actie van Devil May Cry 5 Special Edition te ervaren, met de toevoeging van nieuwe spelmodi zoals de Legendary Dark Knight-modus en de Turbo-modus. Elke modus biedt een nieuwe en verschillende moeilijkheidsgraden voor diegenen die hun vaardigheden tot het uiterste willen pushen.

Fans die op zoek zijn naar een extra uitdaging, kunnen het groeiende aantal vijanden aangaan in de gevaarlijke Legendary Dark Knight-modus, een nieuw moeilijkheidsniveau dat belooft zelfs de meest ervaren demonenjagers scherp te houden door hun vaardigheden en stijl te gebruiken tegen een waanzinnig aantal vijanden .

Adrenalinejunkies kunnen hun reactietijden afzetten tegen de verhoogde snelheid in de Turbo-modus, die de gameplay-snelheid met 20% verhoogt om sneller vuur en vloeiende combo’s mogelijk te maken.

Gemotiveerd door massale verzoeken van fans voor de speelbare Vergil, voegt Devil May Cry 5 Special Edition toe aan de nieuwste aflevering in de Sons of Sparda-saga door spelers de vernietiging van een fictieve Red Grave City als Vergil te laten spelen. Naast de nieuwe Vergil-modus, kunnen spelers Vergil over gevaarlijke verdiepingen nemen in de Bloody Palace-uitdagingsmodus, terwijl hij zijn beroemde mes Yamato hanteert. “

READ  Warner Bros. ontkent een bericht dat NetherRealm en TT Games te koop zijn
More from Madison Garrett
De 6 beste fotobewerkings-apps voor iPhone
De iPhone is in de loop der jaren enorm verbeterd, vooral als...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *