Hoe de Zoom-app op laptop te downloaden

Zoom is een cloudgebaseerde toepassing voor videoconferenties die wordt gebruikt om virtuele bijeenkomsten te leiden. Het heeft de mogelijkheid om alleen audio, video en live bezoeken in te schakelen. Deze app reproduceert de ervaring van de persoonlijk gecoƶrdineerde inspanning en heeft sinds het begin van de pandemie in maart 2020 aan kracht gewonnen.

Bron: Business Insider

Zoom is in alle stadia toegankelijk in werkruimten, werkstations en mobiele telefoons. Het heeft evaluatieplannen voor verschillende organisaties en een gratis lidmaatschap met elk van de basisfuncties.

Nu meer mensen in veel gebieden op afstand beginnen te werken, is de innovatie van teleconferenties nog nooit zo belangrijk geweest. Afdelingen zoals Zoom, die online bijeenkomsten en videogesprekken aanbiedt, zijn belangrijker dan ooit om organisaties te helpen draaien zoals gepland terwijl fysieke werkplekken gesloten zijn.

Gelukkig is het downloaden van Zoom op uw pc een essentiƫle cursus die u binnen enkele ogenblikken volledig functioneel zal maken met behulp van hulp. Hoewel je een gratis register moet doorlopen om Zoom te gebruiken, heb je de mogelijkheid om het meteen te gebruiken wanneer je het programma op je computer introduceert.

Zo download je Zoom op je computer.

De meest effectieve manier om Zoom op uw pc te downloaden

  1. Open het webprogramma van uw computer en verken de Zoom-website op Zoom.us.
  2. Kijk naar de onderkant van de pagina en klik op “Download” in de voettekst.
  3. Klik op de pagina Downloadcentrum op Downloaden onder het gedeelte Zoom Client for Meetings.
  1. De Zoom-app begint dan met downloaden. U moet dan op Opnemen klikken. exe om de basiscyclus te starten.
READ  Gratis Fire OB27 World Series-update voor Android: APK + OBB-downloadlinks

Eenmaal ingediend, moet je inloggen op je Zoom-account, dat kan worden ingesteld via de Zoom-website als je er nog geen hebt. Zodra dit is gebeurd, kunt u Zoom standaard opnemen voor al uw videogroepen en online vergaderbehoeften.

Nu kun je alle functies van de app bekijken; Omdat je weet hoe je het moet downloaden en instellen. U kunt onder meer inzoomen op online bijeenkomsten, verschillende contacten bezoeken, expreskanalen maken en andere apps synchroniseren vanuit de App Marketplace.

De applicatie heeft verschillende beveiligingsfuncties waarmee u de deelnemers kunt beperken en de discussies vertrouwelijk kunt houden.

Je kunt je hand opsteken om vragen te stellen, een goede basis te leggen en zelfs een feestje te geven. Met deze technieken kun je de ervaring van bijeenkomsten en voortdurende samenwerking reproduceren.

Written By
More from Eda Greene
Speciale Halloween-momenten komen naar Disney en mobiele games uit de 20e eeuw
Disney Parks Blog heeft talloze manieren gedeeld waarop gamers die hun mobiele...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *