The Epic Games Store onthult de eerste gratis game van 2022

De eerste donderdag van 2022 is nu aangebroken, wat betekent dat de Epic Games Store opnieuw is bijgewerkt met een nieuwe gratis game! Vanaf vandaag kunnen gebruikers haperen De goden zullen vallen, die tot 13 januari gratis te claimen zijn. Voor degenen die niet bekend zijn met hoe de Epic Games Store werkt, moet de titel pas op die datum worden geclaimd. Zodra de gebruiker dat doet, wordt het een permanent onderdeel van hun bibliotheek, dus het is niet nodig om te haasten om het spel te voltooien voordat de gratis titel volgende week wordt gepubliceerd. De goden zullen vallen Het wordt meestal verkocht voor $ 24,99.

De goden zullen vallen Het is een actie- en avonturenspel waarin spelers moeten proberen de oude goden te verslaan die de mensheid kwelden. Spelers kunnen kiezen uit acht verschillende krijgers om het koninkrijk van elke god binnen te gaan. Deze holen zijn bedekt met volgelingen die zullen proberen de speler te stoppen en ervoor te zorgen dat de heerschappij van hun meester voortduurt. Het basisspel is het spel dat momenteel gratis wordt aangeboden, maar spelers die er altijd van genieten, kunnen dit uitproberen Stille Vallei der Goden Seizoenspas, die beschikbaar is voor $ 7,99. De add-on brengt drie nieuwe goden, nieuwe wapenklassen en items, en meer.

De Epic Games Store heeft volgende week al de gratis game onthuld, die zal Galactische Beschavingen III. zoals bij De goden zullen vallenDe game kost normaal $ 24,99, maar is gratis van 13-20 januari. In het strategiespel kunnen spelers kiezen uit verschillende rassen, waaronder Human, Drengin, Altarian en meer. Sinds de game in 2015 werd uitgebracht, heeft deze voornamelijk sterke recensies en een aantal uitbreidingen ontvangen.

READ  Vols running game heeft make-up om spoiler te zijn tegen Gators

We hopen dat gebruikers van de Epic Games Store de komende weken iets zullen vinden om van te genieten! Deze freebies geven spelers de kans om iets te proberen wat ze anders niet zouden hebben, en kunnen hen helpen hun volgende favoriete spel te ontdekken. Lezers die meer willen weten over deze gratis spellen, kunnen dat doen hier.

Ben je van plan om een ​​van deze gratis spellen uit te proberen? Was je blij met de gratis games in de Epic Games Store? Vertel het ons in de reacties of deel uw mening rechtstreeks op Twitter op Tweet insluiten Om te praten over alles wat met gamen te maken heeft!

More from Madison Garrett
Hier kun je de nieuwe wallpapers downloaden
Heeft je Mac een nieuwe achtergrond nodig? Het duurt even voordat je...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *