Hoe een e-rijbewijs downloaden op mobiele telefoons in Sargodha, Jhelum?

Hoe een e-rijbewijs downloaden op mobiele telefoons in Sargodha, Jhelum?

LAHORE – De verkeerspolitie van Punjab is een campagne gestart om de rijbewijzen van mensen die auto’s en motorfietsen besturen in de provincie te verifiëren.

Burgers moeten tijdens het besturen van voertuigen een kentekenbewijs bij zich hebben, aangezien politieagenten deze op elk moment kunnen vragen om ze te verifiëren.

Als er geen rijbewijs wordt getoond, krijgt de burger een verkeersboete van de politie. Om een ​​verkeersboete te voorkomen, kunnen burgers een elektronische kopie van hun rijbewijs op een mobiele telefoon aan politieambtenaren laten zien.

De Verkeerspolitie heeft een nieuwe online dienst gelanceerd waarmee burgers van het gouvernement hun rijbewijs naar hun mobiele telefoon kunnen downloaden.

Burgers van alle steden van Punjab, inclusief Sargodha en Jhelum, kunnen de pdf-kopie van de licentie op hun mobiele telefoon downloaden via het volgende proces om pessimisme te voorkomen:

Inwoners van Bahawalpur en Sialkot hoeven alleen maar de website te bezoeken; http://dlims.punjab.gov.pk. Je zal vinden Elektronische licentieverlening Optie binnen Licentie-informatie Onbetaalde factuur.

Nadat u de optie e-licentie heeft geselecteerd, moet u uw CNIC-nummer en geboortedatum toevoegen. Klik later op de downloadknop en u krijgt een PDF-kopie van de licentie.

READ  Pixel Fold, tablet krijgt een nieuwe set metalen behang [Download]

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *