Hoe een Eevee te vangen en te evolueren in Pokemon Scarlet en Violet

Hoe een Eevee te vangen en te evolueren in Pokemon Scarlet en Violet

Eevee vecht tegen Terra in haar Leaf Terra-vorm.

schermafbeelding: Het Pokemon-bedrijf

In tegenstelling tot eerdere games in Pokemon hoofdlijn serie, karmijn En de paars Het maakte het erg moeilijk om de favoriet van de fans Eevee vast te leggen. Omdat ze slechts in een paar kleine gebieden verschijnen en met extreem lage spawn-snelheden, is het nog nooit zo moeilijk geweest om acht Eeveelutions te ontwikkelen. Maar dit weekend, de wedstrijden Eerste Terra Raid-gevechtsevenement Dat zou het vangen van de blazer een stuk makkelijker moeten maken.

Als je een Eevee wilt, moet je op elk ander moment naar Zone 3 van de Western Province, Zone 2 van de Southern Province of het pad op weg naar de Pokémon League gaan. Maar dit weekend na Thanksgiving werd aangekondigd dat het Tera Raid-gevechtsevenement Eevee Spotlight zal bevatten.

Vanaf vandaag, vrijdag de 25e om 11.00 uur tot maandag de 28e om 10.59 uur, zal Eevee hoogstwaarschijnlijk verschijnen in Terra Raid-gevechten – gevechten die worden geactiveerd door dichtbij grote gloeiende kristallen te komen die enorme lichtstralen de lucht in schieten. Wat betekent dat Eevee niet alleen gemakkelijker te vinden is, maar dat je ook de kans krijgt om er een aantal te verzamelen met verschillende Tera-types – wat betekent dat ze van het normale type in een van de 19 andere typen zullen veranderen.

Lees verder: Er zijn Pokémon Scarlet en Violet die je helpen Shinin te genereren

Er is een klein voorbehoud, maar het is niet belangrijk. Om het Raid Battle-evenement in je game te activeren, moet je Switch lang genoeg online zijn om het laatste “Poké Portal News” te downloaden, dat automatisch zou moeten downloaden als je al online bent. En nee, dit heeft niets te maken met je betaalde Switch Online abonnement, dus maak je daar geen zorgen over. Het is allemaal gratis.

Met een verzameling Eevee onder je riem, wil je waarschijnlijk beginnen na te denken over het evolueren naar hun acht verschillende vormen. (Het lijkt erop dat al mijn hoop om de negende Eevee te zijn, is vervlogen.) Hier zijn enkele handige tips om alle 8 emotes te krijgen:

Flareon: Geef Eevee een Vuursteen.

Glaceon: Geef Eevee een ijssteen.

Jolteon: Geef Eevee de Dondersteen.

Levon: Geef Eevee een bladsteen.

Vaporeon: Geef Eevee een watersteen.

Espun: Je hebt een Eevee nodig met een hoog niveau van vriendschap, zorg ervoor dat hij geen feeënbewegingen kent en laat hem dan gedurende de dag evolueren.

ambron: Weer hoge vriendschap, laat haar geen feeënbewegingen leren en laat haar dan ’s nachts evolueren.

Sylveon: Nogmaals, een hoog niveau van vriendschap, maar zorg er deze keer voor Doen Leer de beweging van de fee en ontwikkel het dag en nacht.

In combinatie met de Tera-types uit Tera Battles gaat dit gebeuren Ongelooflijk Complex! Veel succes en God zegene je!

READ  Elke Street Fighter-game is gerangschikt van slechtste naar beste

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *