Leef het luxe leven met de nieuwe House Flipper DLC op Xbox en PlayStation

House Flipper was een van de verrassingsreleases van 2020, maar heeft sindsdien enige bijval en een beetje een cultstatus gekregen. Als jij een van degenen was die dol was op wat het te bieden had, waardoor spelers naar hun huis konden verhuizen, dan zul je dol zijn op de Luxury DLC-add-on, zoals deze op Xbox en PlayStation wordt uitgebracht.

Eerder beschikbaar op pc En nu beschikbaar op Xbox en PlayStation, is de luxe DLC voor House Flipper oorspronkelijk gemaakt als een kleine add-on, een die gamers een tijdje zou vermaken. Maar toen werden de ontwikkelaars gek, gingen naar buiten en veranderden het in iets met maanden van ontwikkeling erachter, met een heleboel nieuwe mechanica, honderden items en meer dan een dozijn nieuwe huizen voor de Xbox One en Xbox Series X | S-, PS4- en PS5-spelers voor het hart.

Het is vandaag beschikbaar op Xbox en PlayStation en kost ongeveer $ 19,99, afhankelijk van waar ter wereld je bent. En als u betaalt, kunt u er zeker van zijn dat het team van Frozen District u niet wil teleurstellen.

Enige tijd geleden hebben we beloofd om de deluxe uitbreiding voor Xbox en PlayStation in het laatste kwartaal van 2022 uit te brengen. Bij console-releases moeten we meestal wat extra moeite doen en wat meer tijd besteden aan het klaarmaken van alles, maar daar is het dan is eindelijk! Bedankt! Iedereen voor jullie geduld. We zijn verheugd dat consolegamers beter kunnen ervaren waar House Flipper om draait”, zegt Maciej Knot, CMO van Frozen District.

De Luxury DLC voegt een nieuwe gebiedskaart toe, enkele unieke banen, bonusitems en meer mechanica dan ooit tevoren, waarbij vervallen huizen en oude industriële gebouwen – zoals fabrieken, commerciële gebouwen en magazijnen – worden ingenomen voordat ze worden omgebouwd tot de meest luxueuze appartementen.

READ  Je moet zo snel mogelijk de gevaarlijkste Assassin's Creed ooit spelen op Xbox Game Pass

Je vindt ook slimme apparaten op de voorgrond en in het midden, waarmee je de kleur van je verlichtingssystemen kunt veranderen, deuren kunt openen en sluiten met een aanraking en meer.

In totaal bevat de House Flipper Luxury DLC op Xbox en PlayStation:

  • 12 nieuwe banen met unieke scènes
  • 12 luxe woningen
  • Geheel nieuwe omgeving
  • Interactieve kaart van het gebied (Moonrise Bay)
  • Renovatie van antieke meubels en creatieve zoektocht mechanica
  • Verplaats en plaats de deur en het raam
  • Overdekte zwembaden
  • Nieuwe artikelen beschikbaar in de winkel

Als je een exemplaar van House Flipper bij de hand hebt, hoef je alleen maar naar je favoriete digitale winkel te gaan om de bonusinhoud op te halen. Als je House Flipper niet hebt, mis je iets verslavends. Koop een exemplaar van de game op Xbox One of Xbox Series X | S van Xbox-winkel. Het staat op Game Pass terwijl we deze woorden schrijven, dus je hebt geen excuses.

Written By
More from Vanessa Hale
Zo kun je tijdens de feestdagen blijven spelen met Xbox Cloud-games
Bij Kotaku kiezen en schrijven we onafhankelijk de dingen die we leuk...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *