Hoe erg is een Nintendo Switch OLED-inbranding? Hier is een test van 3600 uur

Hoe erg is een Nintendo Switch OLED-inbranding?  Hier is een test van 3600 uur

OLED-schermen zijn prachtig, briljant en levendig – maar ze gaan niet eeuwig mee. Uiteindelijk kunnen organisch verlichte pixels worden beschadigd, en sommigen maken zich hier zorgen over OLED-uitgeruste Nintendo Switch, die afgelopen oktober werd uitgebracht, kan uiteindelijk bezwijken voor de brandwond. Het goede nieuws? Volgens een test kan het 3.600 uur ononderbroken gameplay op een stabiel scherm duren om een ​​punt te bereiken begint Om de eerste tekenen van dit angstaanjagende ziektescherm te zien.

Verslag van YouTuber Wulff Den dat vijf maanden nadat je de Nintendo Switch OLED hebt ingeschakeld, aangesloten op de oplader en een stilstaand screenshot hebt achtergelaten van The Legend of Zelda: Breath of the WildLink staart effectief naar de zon, het is pas nu Tenslotte Zie wat schaduwen. En het is niet veel, zoals je zelf zult zien in de video die hierboven is ingesloten.

Zoals mijn collega Chris Welch je vertelde Bij de lancering was inbranden niet meer de angst die het vroeger was bij OLED-schermen, aangezien de technologie een lange weg heeft afgelegd, zowel wat betreft de levensduur van de OLED-subpixels als de ingebouwde softwarebescherming. Soms kunnen deze beveiligingen een beetje agressief zijn, zoals ik uitleg In mijn review van de LG C1 OLED TV 48 inch. Maar ze zijn er, en zelfs als het branden doorgaat, lijkt alles wat Nintendo doet te werken.

Trouwens: de Nintendo Switch werd vorige week 5 jaar. Hier zijn enkele stukken die we schreven om dat te vieren:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *