De nieuwe Xbox Elite-controller lekt blijkbaar

Een nieuwe Xbox Elite-controller die compatibel zal zijn met Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S en pc-platforms is blijkbaar gelekt. Helemaal terug in 2015 introduceerde Xbox voor het eerst zijn lijn van Elite-consoles, in eerste instantie voor de Xbox One. Sinds die tijd is in 2019 een tweede recensie van de console uitgebracht, de Xbox Elite Controller Series 2 genaamd. En hoewel dit nieuwe lek niet wees op de komst van een Series 3-model, lijkt het in plaats daarvan op een nieuwe Series 2-console is wat er gaat komen. .

Uitgelicht in een nieuwe afbeelding gedeeld op sociale media van @IdleSloth84, is een nieuwe versie van de Xbox Elite-console in het wild verschenen. Het grote verschil met deze nieuwe versie van de Series 2 Elite is dat deze een wit kleurenschema heeft in plaats van standaard zwart. Afgaand op wat te zien is aan het lek, lijkt de behuizing van de console wit, terwijl de greep en de duimstok hun gebruikelijke zwarte uiterlijk behouden. De consoleknoppen lijken echter volledig wit te zijn, wat resulteert in een zeer nette uitstraling.

Op dit moment is het vermeldenswaard dat Microsoft zelf in de nabije toekomst geen nieuwe Xbox Elite Series 2-controller heeft aangekondigd. Als dit lek echter klopt, zal dit het tweede nieuwe model van de Series 2-console zijn dat de afgelopen maanden is uitgebracht. Tegelijk met de lancering oneindige uitstraling Eind 2021 bracht Microsoft een nieuwe Elite-console uit die voornamelijk groen was en moest lijken op het pantser dat Master Chief droeg in de populaire shooter-serie.

Nu dit lek plaatsvindt, lijkt het mogelijk dat Microsoft deze nieuwe Elite Xbox-console ergens in de nabije toekomst zal onthullen, ervan uitgaande dat wat is getoond echt is. Als we met zo’n aankondiging komen, laten we het je hier op ComicBook.com weten zodra het officieel is.

Wat vind je van deze nieuwe Xbox Elite-console, ervan uitgaande dat dit lek legitiem is? Is dit een console die je voor jezelf zou willen kopen? Laat het me weten hieronder in de reacties of stuur me een bericht op Twitter op MustafaHosny Oh God, Amen.

READ  Xbox-baas Phil Spencer: 'Zelfs ik ben het zat me in interviews te zien'
Written By
More from Vanessa Hale
Chase Now Out in Zuidoost-Azië
NetEase Games en Warner Bros. Interactive Entertainment hebben vandaag de officiële lancering...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *