Hoe FIFA Mobile Trial op Android te downloaden

Deze tutorial gaat over het downloaden van de FIFA Mobile-bèta op je Android-apparaat. We zullen ons best doen om u deze handleiding te laten begrijpen. Ik hoop dat je deze blog leuk vindt Hoe FIFA Mobile Trial op Android te downloaden. Als je antwoord ja is, deel het dan alsjeblieft nadat je dit hebt gelezen.

Bekijk hoe u de FIFA Mobile-bèta op uw Android-apparaat kunt downloaden

EA heeft na lang wachten eindelijk informatie vrijgegeven over het komende FIFA Mobile-seizoen. De ontwikkelaars hebben zojuist de beperkte bètatests van FIFA Mobile 22 aangekondigd, waardoor de officiële lancering van het nieuwe seizoen wordt uitgesteld tot volgend jaar. De beperkte bètatest vindt vanaf 22 november drie weken plaats in India, Canada en Roemenië. Momenteel is de game alleen toegankelijk voor Android-gebruikers via verschillende Play Stores. Maar maak je geen zorgen als je niet in een van die gelukkige staten woont; Hier leest u hoe u de FIFA Mobile 22-demo overal vandaan kunt halen!

Nu FIFA Mobile 22l beschikbaar is voor bètatests, kunnen Android- en iOS-spelers over de hele wereld het downloaden en zien wat het te bieden heeft. Vanwege nationale beperkingen kunnen sommige spelers echter problemen ondervinden tijdens de installatie. Door de hier beschreven methoden te volgen, zou je de bètaversie van FIFA Mobile 22 snel moeten kunnen installeren en spelen.

Hoe FIFA Mobile 22-proefversie voor Android (APK) te downloaden

  1. Om het spel te krijgen heb je een bestand nodig Indiaas / Canadees / Roemeens Google account.
  2. Om er een te krijgen, kunt u elke VPN naar keuze gebruiken. We raden je aan TunnelBear VPN.
  3. Installeer de VPN en stel de locatie in op India/Canada / Roemenië.
  4. Ga naar de Play Store om een ​​nieuw account aan te maken. Sla de stap over waarin u wordt gevraagd of u een mobiel telefoonnummer wilt toevoegen.
  5. TnC-acceptatie.
  6. Zodra je nieuwe account klaar is, klik je hier om naar de Google Play-pagina van de game te gaan.
  7. Download en installeer het spel.
  8. Houd je VPN terwijl je speelt.
READ  SwiftKey Beta lost eindelijk het vegen om het probleem op Pixel 4 te wissen op (APK-download)

Onthoud dat de game een actieve en betrouwbare internetverbinding vereist, dus zorg ervoor dat je netwerk sterk is en je VPN is ingeschakeld. Dat is alles wat je moet weten om meteen te beginnen met spelen! Zoals hierboven vermeld, is de game momenteel alleen toegankelijk op Android-smartphones en niet beschikbaar op Apple-apparaten.

Laatste woorden: FIFA Mobile Trial downloaden op Android

Ik hoop dat je dit artikel begrijpt Hoe FIFA Mobile Trial op Android te downloadenAls uw antwoord nee is, kunt u alles vragen via het gedeelte van het communicatieforum dat verband houdt met dit artikel. En als je antwoord ja is, deel dit artikel dan met je familie en vrienden.

Written By
More from Eda Greene
Schakel het automatisch downloaden van games en apps uit in Windows 10: het laatste nieuws, het laatste nieuws en de belangrijkste krantenkoppen
Zoals u waarschijnlijk inmiddels weet, zijn applicaties en software essentiële componenten van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *