Saints WR Deonte Harris hervat schorsing van drie wedstrijden voor schorsing van rijden onder invloed

wijd welkom heiligen Diont Harris Bronnen gaan in beroep tegen een schorsing van drie wedstrijden van de NFL, die hem tijdens het seizoen 2021 van het veld zou halen.

Harris speelde tijdens deze heiligen 31-6 verlies in rekeningen Op Thanksgiving als bootretourner en kicker terwijl hij één vangst voor negen yards maakt als ontvanger. Hij werd voorafgaand aan de wedstrijd op de hoogte gebracht van een schorsing van drie wedstrijden en besloot in beroep te gaan, waardoor hij tegen de Bills en mogelijk tegen de Cowboys kon spelen in 2 december Hier begint de bezwaarprocedure.

De opmerking komt nadat het Harris was Hij werd veroordeeld tot een jaar gevangenisstraf met proeftijd Na pleiten niet schuldig te zijn aan rijden onder invloed (met een overeengekomen verklaring van feiten) na een verkeersongeval in juli in Baltimore. Hij had een proeftijd tot 8 november 2022.

Het team en de speler wisten dat de schorsing waarschijnlijk zou komen zodra de Harris-zaak was gesloten, wat het de afgelopen weken heeft gedaan. Het was gewoon een kwestie van timing.

Volgens het NFL-beleid en het Abuse Substances-programma is de straf voor een eerste DUI-overtreding, bij afwezigheid van verzwarende omstandigheden, een onbetaalde schorsing van drie wedstrijden. Disciplinair voor een tweede of volgende overtreding van acht wedstrijden.

New Orleans, dat al diepteproblemen had met zijn ontvanger, ondertekende onlangs op grote schaal voormalige Patriot-raketten. Malcolm Perry voor hun coachingteam, en hij kan de lege plek invullen terwijl Harris hangt.

Volg Ian Rapoport op Twitter.

More from Madison Garrett
Sony waarschuwt Cyberpunk 2077 opnieuw op PSN, maar het is nog steeds niet beschikbaar
foto: Rode Project-cd Cyberpunk 2077 film Het is eindelijk terug in de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *