Hoe foto’s van iPhone naar computer downloaden? Leg hier uit

Apple heeft een heel ecosysteem voor zijn apparaten gebouwd, waarbij elke gebruiker met Apple-apparaten onvermijdelijk deel gaat uitmaken van dit bloeiende ecosysteem. Via het systeem zijn alle gebruikersapparaten naadloos met elkaar verbonden en is de inhoud op elk apparaat toegankelijk via het andere apparaat in hetzelfde ecosysteem. Dit type systeem kan soms verwarrend zijn voor de gebruiker. Veel gebruikers proberen erachter te komen hoe ze foto’s van de iPhone naar de computer kunnen downloaden.

Hoe foto’s van iPhone naar computer downloaden?

iCloud.com is een van de gemakkelijkste manieren om foto’s van iPhone naar computer over te zetten. iCloud.com is een cloudservice van Apple. Met behulp van deze service is het delen van foto’s op de iPhone veel eenvoudiger geworden. Met iCloud hoeven gebruikers geen foto’s handmatig naar de cloud te importeren, al hun foto’s zijn al geïmporteerd en zijn gemakkelijk toegankelijk vanaf elk ander apparaat dat is gekoppeld aan dezelfde iCloud.com. Gebruikers kunnen originelen importeren of geoptimaliseerde apparaatuploads uitvoeren om ruimte te besparen. Er zijn ook handmatige manieren om foto’s van iPhone naar computer voor Mac en pc te importeren. Bekijk hieronder alle manieren om foto’s te delen op iPhone voor Mac en pc:

Mac

  • De gebruiker moet eerst zijn iPhone, iPad of iPod touch met een USB-kabel op zijn Mac aansluiten.
  • Na het verbinden moet de gebruiker de Foto’s-toepassing op zijn computer openen.
  • De app Foto’s geeft een importscherm weer met alle foto’s en video’s op het aangesloten apparaat. Als het importscherm niet automatisch verschijnt, klikt u op de apparaatnaam in de zijbalk Foto’s.
  • Ontgrendel uw iOS- of iPadOS-apparaat met uw toegangscode als daarom wordt gevraagd. Als de gebruiker een prompt op zijn iOS- of iPadOS-apparaat ziet waarin u wordt gevraagd deze computer te vertrouwen, tikt u op Vertrouwen om door te gaan.
  • De gebruiker moet dan kiezen waar hij zijn afbeeldingen wil importeren. Naast “Importeren naar” kan de gebruiker een bestaand album kiezen of een nieuw album maken.
  • Gebruikers moeten de foto’s selecteren die ze willen importeren en op Geselecteerde importeren klikken of op Alle nieuwe foto’s importeren klikken.
READ  Clubhouse is nu Android - maar het aantal downloads loopt terug

ramen

  • Het proces op pc is hetzelfde met slechts één belangrijk verschil, de gebruiker moet ervoor zorgen dat ze de nieuwste versie van iTunes op hun pc hebben. Voor het importeren van foto’s naar hun computer is iTunes 12.5.1 of hoger vereist. Vervolgens kan de gebruiker dezelfde eerder genoemde methode volgen om foto’s van de iPhone naar de computer te downloaden.

Foto: VISTA WEI Bij opt-out

Written By
More from Eda Greene

Krafton, de maker van de mobiele game PUBG, huurt bankiers in voor de IPO van Zuid-Korea

Krafton Inc., het bedrijf achter de populaire mobiele game PlayerUnknown’s Battlegrounds, zei...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *