Hoe Gmail-video te downloaden op Android of iPhone

Deze tutorial gaat over het downloaden van Gmail-video op Android of iPhone. We zullen ons best doen om u deze handleiding te laten begrijpen. Ik hoop dat je deze blog leuk vindt Hoe Gmail-video te downloaden op Android of iPhone. Als je antwoord ja is, deel het dan alsjeblieft nadat je dit hebt gelezen.

Controleer Hoe u Gmail-video kunt downloaden op Android of iPhone

Deze blog gaat over het downloaden van een video uit Gmail op je iPhone of Android-apparaat. We zullen een eerlijke poging doen om deze gids te begrijpen. Ik vertrouw erop dat je deze blog geweldig zult vinden. Een Gmail-video downloaden op je iPhone of Android. Ervan uitgaande dat uw antwoord ja is, doe dan het bod op dat moment nadat u dit heeft begrepen.

Hoe download je een video van Gmail naar je iPhone?

  • E-mails met een video worden geleverd met een “klik om te downloaden”-optie. U vindt geen videovoorbeeld in de Gmail-smartphone-app, maar u kunt deze openen via de e-mailclient op uw computer.
  • Klik op “Klik om te downloaden” en kies een browser uit de pop-up. U wordt naar een cloudlocatie geleid waar de clip tijdelijk wordt opgeslagen. Houd er rekening mee dat dit alleen nodig is als het bijgevoegde gedeelte te groot is voor een gewone e-mail.
  • Klik op Delen in de navigatiebalk om de downloadopties te zien. Je kunt ervoor kiezen om het bestand op te slaan in Dropbox of Line Keep, het naar CloudApp te sturen of het via AirDrop te verzenden. E-mailklare video’s kunnen rechtstreeks naar uw filmrol worden gedownload. Klik op het bestand om het te openen in het voorbeeldvenster. Kies dan voor “Opslaan”, de eerste optie bij de titel van de video. Je ziet ook de optie om de clip op Google Drive op te slaan of naar andere bestemmingen, zoals bestanden, te verzenden via de Share-knop, helemaal rechts.
READ  Volgend jaar komen er twee nieuwe Doctor Who-console- en mobiele games - SEENIT

Hoe download je een video van Gmail op je Android-apparaat?

  • De methode voor het downloaden van een clip uit Gmail op Android is vergelijkbaar met die van de iPhone. Open nogmaals de e-mail, kies het videobestand en klik op “Download” om de clip in de galerij op te slaan. Dit is als de clip als bijlage wordt verzonden.
  • Als je het als onderdeel van een bericht hebt ontvangen, is dat alles wat je hoeft te doen. Kies Video bekijken, klik erop en kies vervolgens Meer door op de drie verticale stippen te klikken. Selecteer “Opslaan” in het menu Meer en je bent klaar om te gaan.
  • Houd er rekening mee dat als de clip te groot is, deze via cloudservices moet worden gedownload.

Laatste woorden: Gmail-video downloaden op Android of iPhone

Ik hoop dat je dit artikel begrijpt Hoe Gmail-video te downloaden op Android of iPhoneAls uw antwoord nee is, kunt u alles vragen via het gedeelte van het communicatieforum dat verband houdt met dit artikel. En als je antwoord ja is, deel dit artikel dan met je familie en vrienden.

Written By
More from Eda Greene
Gratis spellen – Download Quake 2 RTX, Yooka-Laylee en Void Bas *** ds NU | Spellen | amusement
Er is goed nieuws voor pc-klanten, die een groot aantal games gratis...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *