Download deze prachtige ‘Flow’ wallpaper van Basic Apple Guy

Download deze prachtige ‘Flow’ wallpaper van Basic Apple Guy

De getalenteerde Basic Apple Guy-ontwerper heeft zijn nieuwste wallpapers voor iPhone, iPad en Mac uitgebracht. “Flow” heeft een cirkelvormige mix van vloeiende lijnen en levendige kleuren. Hier leest u hoe u het kunt maken en hoe u het kunt downloaden voor uw iPhone, iPad of Mac.

Deze nieuwe creatie is het resultaat van Basic Apple Guy die een nieuwe wallpaper wil voor zijn nieuwste Geplaatst op kabelbeheer. Nadat je onlangs een aantal prachtige ontwerpen hebt gemaakt met Midjourney (Midnight Mac, Big Stary Sur en meer), gebruik je de AI-tool opnieuw Creëer een “stroom”.

Hier is hoe hij het proces beschrijft:

Toen het tijd was om mijn laatste bericht over mijn land te schrijven Desktop kabelbeheerIk wilde dat de achtergrond zou fungeren als mijn bureaubladafbeelding op al mijn schermafbeeldingen. Met een paar no-cook wallpapers klaar voor prime time, wendde ik me opnieuw tot Midjourney om een ​​levendig beeld te creëren om als achtergrond te dienen. Een simpele prompt en een paar variaties later, en Flow is het resultaat.

De geëxporteerde afbeelding van Midjourney was een schamele 1024 x 1024. Dat is 41% van de resolutie van de iPhone mini. En uitgerekt over het scherm ziet die resolutie er vreselijk uit. Om het op een groter scherm te laten lijken, heb ik Pixelmator Pro gebruikt om een ​​afbeelding van 6016 x 3889 te maken die hier beschikbaar is. Pixelmator’s Super Resolution werd gebruikt om het beeld op te schalen, wat werd gevolgd door een paar passages met een debandprocessor. Vervolgens werden de beeldtextuur en scherpte verminderd om een ​​beeld te produceren dat er zo vloeiend mogelijk uitzag. Ten slotte werd er een fijne korrel teruggeplaatst en werden er enkele laatste aanpassingen gedaan om het behang te polijsten.

Download de Flow-achtergrond van Basic Apple Guy

En bekijk zeker meer van het geweldige werk van Basic Apple Guy:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *