Hoe heet is de bank van Matt Nagy na 8 wedstrijden?

Voor de derde week op rij zullen we kijken hoe hot Matt Nagy’s mid-season bank is. vorige weekHij was in 8 van de 10. Na acht games stond zijn stoel in brand. Gelukkig voor hem trainde Nagy vorige week niet, waardoor hij niet boven de 8 komt.

De Chicago Bears hebben drie opeenvolgende wedstrijden verloren, één met 10 punten, één met 35 punten en vervolgens één met 11 punten. Het was lelijk toen ze verloren. Na een goede start in de eerste helft stokte de aanval van de Bears en de verdediging kon ze niet in het spel houden, op weg naar een 33-22 verlies voor de San Francisco 49ers.

Veel fans bewonderden Chris Tabor en hoe hij omging met de functie van acteercoach. Het team zag er een stuk duidelijker uit, maar Tabor leidde hen niet naar de overwinning, dus er zijn nog niet genoeg redenen om de verandering door te voeren.

Zoals altijd staat Nagy’s hot seat op een schaal van 1 tot 10, waarbij 1 de coolste is en 10 de heetste van Nagy.

Nuccio DiNuzzo/Getty Images

Naji schrijft het verlies in de ogen van niemand toe. De coach is deze week niet geweest omdat hij nog onder het COVID-19-protocol valt. Ondanks zijn afwezigheid als coach zag de ploeg er scherper uit.

Survivor’s seat is nog steeds hot en is niet verplaatst vanwege de omstandigheden. Omdat hij zondag niet trainde, kon hij het niet warmer of kouder hebben. Hij zit nog steeds op de achtste plaats na het coachen van de Bears voor een 38-3 nederlaag tegen de Tampa Bay Buccaneers.

READ  Steven M.Sipple: Austin's invloed op Husker-run-game een intrigerende verhaallijn voor 2020 | Kolom

Als ik kijk hoe nauwkeurig het team dat onder Tabor keek, was, krijg ik vraagtekens. Heeft Nagy nog een kleedkamer? Had Tabors stem als leider meer invloed? Het is moeilijk te zeggen, dit is een vraag voor gamers en we zullen daar waarschijnlijk geen antwoord op krijgen.

Als het team volgende week terugkomt en worstelt onder Nagy, zou dat die vragen kunnen beantwoorden. De Pittsburgh Steelers zijn beter dan 49 spelers, maar ze zijn te winnen. Ze zijn elke week anders, net als de beren.

Toch, in 3-5, is het seizoen een paar nederlagen van voltooiing. Zoals NFC is, zullen 9 tot en met 8 het waarschijnlijk niet redden. Chicago moet 10 of meer wedstrijden winnen om zich te kwalificeren voor de play-offs.

Mike Denovo USA Today Sports

Survivor’s seat wordt heter met meer verliezen. Hij en 8 van de 10 gaan week 9 in. Het team staat voor de tweede keer in drie seizoenen op 3-5. Vorig jaar, na acht wedstrijden, stonden ze met 5-3 midden in een reeks van zes wedstrijden.

De Bears zijn nu 6-14 jaar oud, inclusief play-offs, vanaf hun 5-1 start vorig jaar. Nagy coachte hen slechts voor 13 van die 14 verliezen, waarbij Tabor de waarnemend coach was in het verlies van de 49ers.

Wat interessant is, is hoe goed Justin Fields Without Survivor speelt in vergelijking met hem. Als Fields volgende week tegen de Steelers worstelt en de aanval terugwijkt, kan Nagy niet alleen het probleem blijken te zijn, maar kan Tabor het antwoord zijn op het beëindigen van het seizoen.

AP Foto / Matt Rourke

Survivor-stoel wordt cooler met meer overwinningen. Een overtuigende overwinning of twee in de komende vier wedstrijden zou zijn zetel gladstrijken. Een primetime overwinning tegen de Steelers zou hem in een punt of twee kunnen laten vallen.

We kijken niet al te ver vooruit, maar de Bears spelen tegen de Ravens, Lions en Cardinals die uit hun afscheidsweek komen na de Steelers-wedstrijd. Buiten de Lions kunnen dit verliezen zijn. Als dat gebeurt, kan zijn stoel 10 zijn en kan zijn baan niet meer te repareren zijn.

Winnen tegen kraaien of kardinalen, samen met een overwinning voor leeuwen, zou zijn stoel kalmeren. Verliezen van alle drie de teams zou het Chicago-tijdperk van Matt Nagy kunnen beëindigen en hem in december werkloos maken.

More from Madison Garrett
[column] Waarom zouden zoveel platforms voor privé-inhoud volledig mislukken?
Lil Kleine, Memphis Depay, minder succesvolle, bekende artiesten, vloggers en influencers lanceren...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *