Hoe het FIDE World Chess Championship Game 4 Live te bekijken: Carlsen-Nepo

Drie gelijke spelen tot nu toe FIDE Wereldkampioenschap schaken 2021 Ze lieten zien dat de spelers zich heel goed en op hun best hebben voorbereid. De vierde game is de eerste waarin spelers de kans krijgen om een ​​volledige rustdag door te brengen om hun openingsvoorbereidingen te bekijken en uit te zoeken hoe ze de nu onthulde verdedigingen kunnen aanvallen die door elke speler zijn gekozen.

GM Magnus Carlsen Hij viert zijn 31e verjaardag en krijgt de kans om zijn verjaardagsoverwinning met de witte stukken te claimen. Kiest hij opnieuw voor Catalaans en scherp 7.Pe5!? Wat leidde tot de spannendste wedstrijd in de game tot nu toe?

Hoe FIDE Wereldkampioenschap 4 2021 live te kijken

Doe mee met Chess.com’s 4e spel uitgezonden met GM’s Fabiano CaronaEn Robert HessEn Hui Yifan, en ik Danny Rench Freelance rapper en PogChamps 3-ster wordt Harry Mac, die de muzikale intro’s heeft opgenomen die in alle radioshows worden gebruikt. Bovendien zal Hess enkele grote Mogul-bewegingen maken. Luister om erachter te komen wat ze zijn!

Wat zijn je verwachtingen voor de vierde game? Zal Carlsen de openingsgame van Game Two herhalen of heeft hij nog een ongelooflijk stuk voorbereiding om te ontgrendelen?

Deel je beste looks in de reacties hieronder en zorg ervoor dat je vóór de wedstrijd deelneemt aan Stemwedstrijd Om kans te maken op $ 3000! Tijdens het FIDE Wereldkampioenschap schaken kunt u elke dag stemmen op de uitslag van de wedstrijd op onze evenementenpagina. ga gewoon naar go.chess.com/FWCvoteBreng je stem uit om kans te maken op $ 3000!

READ  Mount en Blade 2 krijgen behoorlijke opstanden

Vorige dekking:

More from Madison Garrett
Competitie: Ontwerp het perfecte motorjack voor dames
Nieuws Het platform van Motor Girls en het motormerk Rusty Stitches hielden...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *