Hoe importeer je je huis en toverstaf in Hogwarts Legacy

wil weten Hoe importeer je je huis en toverstaf in Hogwarts Legacy? Het is niet verrassend – ons huis is belangrijk voor ons, heksen en heksen, en we willen niet het risico lopen het verkeerde huis tegen te komen.

Dus hoe bepaal je je huis voordat je een RPG-spel? Ten eerste moet u een Wizarding World-account hebben en moet u uw huis daar hebben gesorteerd. Als je dat eenmaal hebt gedaan, kun je je Wizarding World-account koppelen aan Hogwarts Legacy voor een vooraf bepaald huis en toverstaf, en zelfs een exclusieve aanpassingsoptie.

Een Wizarding World-account koppelen aan een Hogwarts Legacy-account

Ga naar Wizarding World-website Log in of maak een account aan. Als je nieuw bent in de Wizarding World, voltooi dan je huis- en toverstaffeestje voordat je je account koppelt. Koppel vervolgens uw WB-account aan uw Wizarding World-account volgens de instructies hier. Als bij toverslag zijn je accounts nu gekoppeld en ontvang je je beloningen wanneer je inlogt op je Warner Bros-account op Hogwarts Legacy.

Hogwarts Legacy Link-accountbeloningen

Als je accounts koppelt en bent ingelogd op hetzelfde WB-account wanneer je Hogwarts Legacy begint te spelen, krijg je exclusieve buit. Je zult niet alleen de juiste toverstaf hebben en in het juiste huis worden geplaatst, maar je kunt ook door de gangen van Hogwarts dwalen in een House Fan-atic-gewaad dat past bij je plaatsing in het huis, evenals het Beaked Skull Mask.

Voordat Open wereld spel Zelfs hier kun je ook een aantal coole Hogwarts Legacy-achtergronden downloaden voor al je apparaten als tijdelijke bonus voor het koppelen van je accounts.

READ  Microsoft Flight Simulator krijgt UI, activiteit, wereldupdates, bugfixes in oktober-patch

Het verkeerde huis gekregen in Wizarding World? Maak je geen zorgen, je kunt Hogwarts Legacy altijd een nieuwe voor je laten kiezen, en je verliest alleen de gewaden en het masker van de Fanatic. Maar doe daar niet eens de moeite voor, want waar je je tijd gaat doorbrengen is belangrijker dan de kleding die je draagt, dus kijk eens naar Hogwarts Legacy Common Rooms Je zult je meer thuis voelen dan de meesten, of helemaal niet op je hoede zijn Hogwarts Legacy-spreuken We weten er nog van.

De maker van de Harry Potter-serie, JK Rowling, heeft de afgelopen jaren een aantal transfobe uitspraken gedaan op sociale media. Hoewel WB Games zegt dat “JK Rowling niet direct betrokken is bij het maken van de game”, is het gebaseerd op haar werk en het blijft onduidelijk of ze royalty’s zal ontvangen uit de verkoop ervan. Als u meer wilt weten over gendergelijkheid of uw steun wilt geven, zijn hier twee belangrijke goede doelen die we u aanraden te bekijken: Nationaal centrum voor gendergelijkheid In de Verenigde Staten, en Zeemeerminnen in het Verenigd Koninkrijk.

Written By
More from Max Mcgee
De nieuwe Witcher 3 lijkt op Destiny 2 met ninja’s
Voormalige CD Projekt-ontwikkelaars die aan The Witcher 3 en Cyberpunk 2077 hebben...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *