De gratis update voor Vampire Survivors verleidt ons om terug te komen voor nog een hap

Indie smash Vampire Survivors zal vandaag zijn eerste inhoudsupdate droppen sinds de lancering van de volledige versie, met een nieuw level, personage, extra kracht en een paar nieuwe prestaties, voor het geval 140 niet genoeg voor je is.

Vampier overlevenden Het was een van de verrassende successen van 2022, aangezien de eenmans-solo-roguelite de gaming-scene stormenderhand veroverde nog voordat hij vorige maand op Xbox Game Pass viel. Vandaag krijgt het zijn eerste inhoudsupdate sinds volledige 1.0, met een paar extra goodies om spelers terug te lokken naar dit beroemde “nog maar één keer spelen”, waaronder Nog twee prestaties van Vampire Survivors.

De eerste gratis post-launch-update van Vampire Survivors komt vandaag uit

De nieuwe stage Tiny Bridge doet zijn naam eer aan, en de zeer smalle titulaire brug zorgt voor een lang horizontaal niveau waar vijanden worden gedwongen zich te groeperen – we kunnen hier al veel potentieel walgelijke wapens en bouwwerken bedenken. We krijgen ook een geheim bonuspersonage in Scorej-Oni, waarmee je elke acht niveaus een gratis Lightning Ring krijgt als een passieve vaardigheid, waardoor een wapenslot en potentieel pure chaos vrijkomen met een AoE-centrische build, vooral als je nog steeds in staat bent om een ​​ring te pakken (en te upgraden) Werkelijke bliksem om echt donder te veroorzaken. Met de nieuwe power-up kunnen we specifieke items uit de buitpool uitsluiten, zodat ze nooit verschijnen tijdens het rennen (zie oh mijn god, Shadow Pinion en katten), en de update voegt ook twee nieuwe prestaties toe.

Ten slotte zal de update enkele fixes en verbeteringen brengen, dus hopelijk zien we de voortgangsblokkerende bug die sommige spelers tegenkwamen.

READ  Wizards Of The Coast reageert op zorgen over Walking Dead Crossover

De levendige aflevering van Vampire Survivors heeft dit jaar zoveel fans opgeleverd, en de reden waarom het een van de De beste games op Game Pass. Kom je terug naar het spel om deze nieuwe dingen zelf te proberen? Laat het ons weten!

Written By
More from Lesley Curry
Triangle Strategy 1.0.3 is nu beschikbaar, hier zijn de volledige patch notes
Foto: Square Enix De tactische strategische RPG van Square Enix driehoek strategie...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *