Hoe je kristallen en al hun verbeteringen oplaadt in De Sims 4

Hoe je kristallen en al hun verbeteringen oplaadt in De Sims 4
Michelle Cornelia

Waarom cheats gebruiken als je een meer lonende ervaring kunt krijgen door edelstenen en sieraden te maken om je Sims te verbeteren? Leer hoe je kristallen en al hun boosts oplaadt in De Sims 4.

Dankzij het nieuwste Crystal Creations-itempakket van Sims 4 kunnen je Sims nu talloze power-ups verkrijgen via prachtig geslepen edelstenen en juwelen.

Hoewel de game cheats biedt om het leven van je Sim te verbeteren, gaat er niets boven de voldoening als je deze geavanceerde voorwerpen zelf maakt en ziet dat de dingen voor je Sim in de loop van de tijd beter worden.

Artikel gaat verder na advertentie

Om deze boosts echter te laten werken, moet je je kristallen en sieraden opladen, omdat ze na verloop van tijd hun effect verliezen. In deze gids leggen we uit hoe je kristallen kunt opladen in De Sims 4 en al hun boosts.

Kristallen opladen in De Sims 4

Essam

Het mysterieuze maanlichtkristalraster in De Sims 4.

Voor het opladen van kristallen en edelstenen in De Sims 4 is het gebruik van het Mystical Moonlight Crystal Grid vereist, dat voor 50 Simdollars kan worden gekocht.

Om het Mystical Moonlight Crystal Grid te gebruiken, sleep je eenvoudig je kristallen en accessoires uit je inventaris ernaartoe. Als u momenteel echter sieraden draagt, moet u deze eerst afdoen voordat u deze hier kunt plaatsen.

Artikel gaat verder na advertentie

Er zijn nu twee vereisten voor het opladen van je kristallen in De Sims 4. Ten eerste moet het Mystieke Maanlichtkristalrooster buiten worden geplaatst, maar het zou overal buiten moeten werken, zolang het zich maar in je verzameling bevindt.

Daarna kunnen je edelstenen en sieraden pas weer hun lading terugkrijgen Tussen 19.00 en 07.00 uur. Het is ook belangrijk om er rekening mee te houden dat het oplaadproces afhankelijk is van de fase van de maan. Bij volle maan gaat het proces veel sneller.

Artikel gaat verder na advertentie

U kunt het verzendproces van uw onderdelen controleren door erover te bewegen. Zolang je merkt dat het mysterieuze kristalrooster gloeit, kun je er zeker van zijn dat het wordt opgeladen.

Als je bovendien de hele dag je kristallen wilt kunnen opladen, kun je bijzondere plekken bezoeken zoals de Sylvan Glade en de Forgotten Grotto.

Alle kristalverbeteringen in De Sims 4

Dat is zo ongeveer alles wat je moet weten over het opladen van kristallen en al hun boosts in De Sims 4. Met de nieuwe edelstenentabel kun je elk van de bovenstaande kristallen kiezen om op maat gemaakte sieraden voor je Sims te maken, maar ook edelstenen. stukken.

Artikel gaat verder na advertentie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *