Hoe kan ik Google Drive-films downloaden en bekijken

Google Drive Movies kan een geweldige manier zijn om films te bekijken op uw computer, tablet of smartphone. Het is gemakkelijk om deze films te downloaden en af ​​te spelen op uw apparaat. In dit artikel leggen we uit hoe je je favoriete Google Drive-films kunt downloaden en afspelen.

Waar kan ik Google Drive-films vinden?

Google Drive is een online opslagservice die wordt aangeboden door Google. Hiermee kan je Bestand uploadEn Downloaden en delen. Je kunt hier ook films bekijken die je eerder naar Drive hebt geüpload.

Ga naar de website om films op Google Drive te vinden drive.google.com En log in met je Google-account. Klik dan op linksboven in het schermbestandenAlle films die je naar Drive hebt geüpload, worden hier weergegeven.

U kunt een film selecteren door erop te klikken. Er verschijnt een nieuw scherm waarin de film wordt afgespeeld. Je hebt ook de mogelijkheid om de film te bekijken Bekijk in volledige schermmodus Door op het pictogram met de vier pijlen rechtsboven in het scherm te klikken.

Hoe u Google Drive-films kunt afspelen, opslaan en downloaden

Speel, bewaar en download Google Drive-films erg makkelijk. U kunt dit op twee manieren doen: door de film rechtstreeks vanuit uw browser af te spelen of door de film op uw computer op te slaan en vervolgens af te spelen met een mediaspeler.

Om een ​​Google Drive-film rechtstreeks in uw browser af te spelen, gaat u naar de Google Drive-website (drive.google.com), logt u in met uw Google-account en zoekt u de film die u wilt bekijken. Klik vervolgens op de knop Afspelen onder de naam van de film. U kunt ook op de knop Downloaden klikken om de film op te slaan en vervolgens af te spelen met een mediaspeler.

READ  NIPER JEE 2021 resultaat aangekondigd op niperhyd.ac.in website; Download hier de rangkaart van de meester

Als u ervoor kiest om de film op te slaan, wordt deze opgeslagen in het MP4-formaat. Dit formaat kan door bijna alle mediaspelers worden afgespeeld, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je geen compatibele speler hebt.

Video: Hoe werkt Google Drive? – filmpje #googleforeducation

More from Madison Garrett
Cyberpunk RPG Mechajammer wordt op 2 december gelanceerd
Cyberpunk-RPG Jammer Mika Hij beschrijft zichzelf als een “isometrische Deus Ex”. Het...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *