Cushman & Wakefield geeft de 2023 DC BEPS Compliance Guide vrij om gratis te downloaden

Cushman & Wakefield heeft dossier beschikbaar gesteld 2023 DC BEPS-nalevingshandboekdie werd opgesteld om de vastgoedbeheerteams en verhuurders van Washington, D.C. te helpen de nieuwe energieverordening van D.C. voor te blijven.

Download de gids

Nu de Washington, DC Building Energy Performance Standard (BEPS) van kracht is, moeten alle gebouwen van 50.000 vierkante meter of groter voldoen aan de minimale energieprestatiedoelstellingen. Vanaf 2026 zal BEPS ook van toepassing zijn op gebouwen van 25.000 vierkante voet en groter, en 10.000 vierkante voet en meer in 2032.

Om de naleving te beoordelen, heeft de stad Energy Star-scores toegekend aan elk type onroerend goed op basis van benchmarkgegevens uit 2019. Gebouwen die hun standaard voor het type onroerend goed overschrijden, voldoen aan Cyclus 1 en zullen in 2027 opnieuw worden beoordeeld voor Cyclus 2 (op basis van gegevens uit 2026). Gebouwen met 2019 Energy Star-scores onder de norm zijn geplaatst op een nalevingscyclus van vijf jaar.

Eigenaren van gebouwen die niet aan de nalevingsnormen voldoen, kunnen worden bestraft, waaronder boetes en de mogelijkheid om openbaar te worden vermeld als niet-conform. Bovendien zullen gebouwen die niet aan de norm voldoen, worden onderworpen aan een nalevingscyclus van vijf jaar en moeten ze energie-efficiëntiemaatregelen implementeren om het energieverbruik in hun gebouwen te verminderen.

Eigenaars van gebouwen hebben tot 1 april 2023 de tijd om een ​​van de volgende drie wegen te kiezen om aan de energieprestatie-eisen te voldoen:

prestatie spoorEigenaars van gebouwen die dit pad volgen, kunnen energie-efficiëntiemaatregelen van hun keuze implementeren om het energieverbruik van hun gebouwen te verminderen. Naleving onder het prestatiepad wordt bereikt door een vermindering van 20% in de locatie-aangepaste gebruikersinterface (EUI) (of weersafhankelijke EUI voor gebouwen die geen locatie-aangepaste EUI kunnen ontvangen) vanaf de basislijn van 2019 tegen het einde van de nalevingscyclus . Het prestatiepad staat open voor alle soorten bezit.

READ  De NEET PG 2022 Admission Card is uitgegeven; Hier is de directe downloadlink

standaard doelpadDit traject geeft eigenaren van gebouwen flexibiliteit bij het voldoen aan de energieprestatie-eisen, wat betekent dat eigenaren van gebouwen de maatregelen kunnen kiezen die volgens hen het beste zijn om het energieverbruik in hun gebouwen te verminderen. Naleving onder het standaarddoeltraject wordt bereikt door aan het einde van de nalevingscyclus de benchmarkscore van 2019 te bereiken of te overtreffen.

beschrijvend padEen prescriptief traject is een op actie gebaseerde nalevingsmethode waarbij mijlpalen worden gerapporteerd en een of meer aanbevolen EEM’s worden geïmplementeerd die zijn ontworpen om energiebesparingen te realiseren die vergelijkbaar zijn met het prestatietraject (beoogd een besparing van 25%). Naleving volgens het beschrijvende pad wordt bereikt door het succesvol voltooien van specifieke procedures en het voldoen aan rapportage-/verificatievereisten zoals gedefinieerd door DEE.

Written By
More from Eda Greene
Clubhouse heeft 1 jaar voltooid met 12,7 miljoen downloads
Clubhouse, de populaire sociale audio-app, loopt vandaag een jaar af. De app,...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *