Hoe Knicks ‘World Wide Wes zijn bijnaam kreeg van Jalen Rose

Hoe Knicks ‘World Wide Wes zijn bijnaam kreeg van Jalen Rose

Jalen Rose hield ervan bijnamen toe te wijzen aan zijn voormalige teamgenoten. Maar de ESPN-analist denkt dat hij jaren geleden een homerun heeft geslagen toen hij de nieuwe Knicks-directeur William Wesley de bijnaam ‘World Wide Wes’ toekende.

“Het is mijn favoriete bijnaam die ik heb getagd en werd gevalideerd toen Jay-Z en Drake het in een nummer gebruikten”, in 2013’s “Pound Cake / Paris Morton Music 2″, vertelde Rose aan The Post. ‘Ik begon hem zo te noemen en andere mensen begonnen hem zo te noemen en het werd zijn bijnaam. Hij is een beweger en schudder. ” ‘

Rose, die uit Michigan komt, kwam Wesley vaak tegen omdat Detroit een van de bases van Wesley was.

“Wes was op de grond tijdens‘ The Malice at the Palace ’en probeerde het op te breken’, ’zei Rose.

Wesley heeft nooit een officiële titel gehad bij Creative Artists Agency, maar leidde de coachingafdeling van Creative Artists Agency onder Leon Rose, die nu president van Knicks is. Voordien rekruteerde Wesley naar verluidt spelers voor sneakerbedrijven.

Dus hoe kwam de bijnaam tot stand?

“Ik zit op een Delta-vlucht en ze houden een vliegtuig voor iemand vast,” zei Rose. ‘[Wesley] komt wandelen in het vliegtuig, niet haasten, praten aan de telefoon, eten vasthouden. Ik had zoiets van ‘Het is echt zo.’ Ik lach en begon hem zo te noemen. Hij beweegt en trilt. Hij is ‘WWW’, zoals op internet. “

Dien hier uw Knicks-vragen in om te beantwoorden in een aankomende post-mailbag

De recente toevoeging van Steve Stoute als brandingconsultant – samen met Wesley – heeft de Knicks op de goede weg om een ​​gehavend imago te veranderen. Rose noemde Stoute en Wesley zwart als kritiek.

READ  De Six Invitational 2024 Playoffs-bracket is onthuld: SiegeGG

“Er zal een cultuur en verandering plaatsvinden in veel industrieën, terwijl we de ui in veel scenario’s blijven terugtrekken en het systemische racisme in het Amerikaanse bedrijfsleven realiseren,” zei Rose. “Steve Stoute en World Wide Wes worden in een categorie geplaatst die zo goed ingeburgerd is in de industrie, cultuur en gerespecteerd wordt vanwege hun intellect en het verbinden van mensen met grootsheid.

‘En de geniale zet die ze deden, was Scott Perry houden [as GM]. Het was de rustige zet, maar de slimme zet, een basketbalzetel. Maar ik denk dat ze talent kunnen aantrekken en verkopen door te spelen in New York City for the Knicks. … Als je die kamer binnenloopt, behalve James Dolan en Leon, zullen vier van de zes zwart zijn, en het zal iets zeggen tegen vrije agenten. ”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *