Hoe kun je de Switch Pro Controller verbeteren? Voeg gewoon wat “klik” toe

Foto: Nintendo Live / Damian McFerran

Hoewel we veel troonpretendenten hebben gezien, zijn veel Switch-fans van mening dat de officiële Pro-console nog steeds de beste pad is om te gebruiken tijdens het gamen op tv of in de tabletop-modus. Het is comfortabel, heeft een goede D-Pad en biedt een volledige reeks functies – bewegingsbesturing, HD Rumble-ondersteuning en NFC – die alternatieven van derden vaak missen.

maar, GameTraderZeroEen bedrijf dat we in het verleden hebben behandeld Hij denkt dat hij het onmogelijke heeft bereikt verbeteren Controller Pro. Het bedrijf heeft het standaardtoetsenbord en met de hand gelaste aanraakknoppen onder de ABXY/LR-knoppen en het numerieke toetsenblok geplaatst, wat een ervaring biedt die tijdens het gamen absoluut anders aanvoelt. Bovendien heeft GameTraderZero de ZL- en ZR-schouderknoppen “haartriggers” gegeven, dus het maakt een mooi klikgeluid wanneer erop wordt gedrukt.

Als je eerder de knoppen op de Pro Controller te zacht vond, zou dit de mod van je dromen zijn. Hoewel we de aandelenconsole altijd als behoorlijk responsief hebben beschouwd, valt niet te ontkennen dat de aangepaste weergave van GameTraderZero er subtieler uitziet. Misschien is het gewoon een “klikkend” geluid om een ​​succesvolle druk op de knop te bevestigen? Wat de rechtvaardiging ook is, je kunt ook de behuizing en knoppen verwisselen voor kleurrijkere alternatieven, en de winkel heeft een breed scala aan verschillende ontwerpen ( SNES / Super Famicom Een om voor te sterven).

vangst? wij zullen, $ 195 hij is Veel van contant geld te besteden aan een console die, in zijn ongewijzigde vorm, u slechts zestig dollar terugbrengt. De hoge kosten houden verband met het feit dat GameTraderZero zijn eigen lay-outs en statusknoppen speciaal voor deze mod-panelen maakt, en wanneer u vervolgens de kosten toevoegt voor het installeren van klikbare knoppen (zonder hen zou u ongeveer $ 140 betalen), is het bijna onvermijdelijk dat je zult meer moeten uitgeven dan je zou doen voor een console die standaard op voorraad is.

READ  Ik drink erop: Bengals-coach Zack Taylor presenteerde de wedstrijdbal aan de plaatselijke pub

Met dank aan GameTraderZero voor het sturen van een voorbeeld van de aangepaste Pro-console voor dit stuk.

More from Madison Garrett
Mazda RX-8 gefilmd in third person view ziet eruit als een videogame
De Mazda RX-8 is een zeer belangrijk naamplaatje voor de Japanse autofabrikant....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *