Xbox en Disney werken samen in de “Rise” Xbox Series S-reiskit

Xbox en Disney zijn een samenwerking aangegaan om een ​​Upspec Xbox Series S-reisset te presenteren ter ere van de nieuwe Disney-film Rise, met een console, draagbare monitor, draadloze Xbox-headset en reiskoffer.

Met de zomerzon die ons nadert, is het weer niet de enige oorzaak van de hitte op dit moment; De Officieel Xbox Twitter-account Schiet ook alle cilinders af met cadeautjes. Vorige week hebben we gerapporteerd over Thor: Love and Thunder Mjolnir-thema Xbox Series X-weggeefactie die beschikbaar is tot en met 21 juli. Nu heeft het team Samenwerking met Disney Voor de nieuwe film van de studio, Rise, laten ze zien UPPECK Xbox Series S reisset voor één gelukkige winnaar.

Win een Upspec Xbox Series S Travel Pack met Disney’s Rise Theme

De samenwerking is een viering van de nieuwe Disney-film Rise, die het verhaal volgt van de reis van een Nigeriaanse familie van immigranten die in angst leven voor deportatie uit Griekenland tot basketbalatleten van wereldklasse. Het pakket is ontworpen rond de Griekse reis van de familie Antetokounmpo en de blauwe en witte zeeën van het land.

Om kans te maken op de Travel Kit, moet je eerst een geldig Twitter-account hebben, wat op dit moment te verwachten is. Het enige wat je hoeft te doen is een tweet citeren op laatste winactie Op het officiële Xbox Twitter-account met de hashtag #DisneyRiseXboxSweepstakes. De weggeefactie loopt tot 28 juli, wanneer één winnaar wordt geselecteerd om de hoofdprijs van de Upspec Xbox Series S Travel Kit te winnen. De reisset bevat een Xbox Series S-console, 12 maanden Xbox Game Pass Ultimate, een draagbare Upspec xScreen-monitor, en een draadloze Xbox-headset en een reistas. Meer over de winactie vind je op Officiële regels bladzijde.

READ  December 2020: releasedatums voor grote games voor PS5 / PS4, Xbox Series X / One, Switch en pc

Het is een mooi uitziend pakket dat geweldig is voor iedereen die wat games wil spelen als ze niet thuis zijn. Doe jij mee met deze winactie? Vertel ons in de reacties hieronder waar je je Xbox Series S wilt spelen!

Written By
More from Vanessa Hale
De PS5 / Xbox Series X-update van Madden NFL 21 maakt er echt een nieuwe game van
In een preview-oproep met de uitvoerend producent van Madden NFL 21, Old...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *