Hoe maak je een back-up van je foto’s op je telefoon?

Google Foto’s is misschien wel het beste product dat het bedrijf ooit heeft uitgebracht. Maar vorige week liet Google weten dat het zo was het beëindigen van zijn gratis onbeperkte fotoback-ups (met wat Pixelspecifieke uitsluitingen), waardoor we allemaal in de richting van betaalde Google One-opslagplannen gaan, omdat we het risico lopen te weinig ruimte te hebben nadat het nieuwe beleid volgend jaar van start gaat. In het licht van het nieuws zijn we benieuwd hoe u een back-up van uw foto’s op uw telefoon maakt.

Hoewel Google Foto’s waarschijnlijk alomtegenwoordig is onder onze lezers – aangezien het bij de meeste telefoons wordt geleverd, het gratis en eenvoudig te gebruiken is – zijn er veel concurrerende services, waaronder enkele waarvan u zich misschien niet bewust bent. Cloudopslagproviders waarvan je hebt gehoord, zoals Dropbox en Microsoft’s OneDrive, kunnen net zo gemakkelijk worden gebruikt om een ​​back-up van je foto’s te maken als andere bestanden, maar er is ook Amazon-foto’s, die onbeperkte foto-opslag met volledige resolutie biedt voor iedereen met een Prime-account.

Samsung had vroeger zijn eigen fotoback-ups in Samsung Cloud, maar kondigde aan dat het daar een einde aan maakte terug in september. U kunt ook uw eigen oplossing rollen met zoiets als die van Synology DS foto en een NAS, en ik moet aannemen dat er open alternatieven zijn voor mensen die andere oplossingen gebruiken. Nog dieper in het konijnenhol van de hardware zijn dingen als SanDisk’s iXpand draadloze oplader / fotoback-upsysteem. Natuurlijk gebruiken veel van onze lezers iPhones en profiteren ze waarschijnlijk van Apple’s iCloud, en er zijn vrijwel zeker andere oplossingen waarvan de meesten van ons nog niet eens hebben gehoord.

Velen van ons zijn aan het winkelen voor een vervanging van Google Foto’s wanneer de nieuwe regels van kracht worden volgende juni, dus wat gebruik je om je foto’s veilig te houden – als je er überhaupt een back-up van maakt?

Hoe maak je een back-up van je foto’s op je telefoon?

  • Google Foto’s (77%, 570 Stemmen)
  • Ik kopieer ze handmatig naar mijn computer (8%, 63 Stemmen)
  • Iets anders zal ik vermelden in opmerkingen (3%, 26 stemmen)
  • Een schijf (3%, 22 stemmen)
  • Apple iCloud (2%, 16 stemmen)
  • Ik maak geen back-up van de foto’s van mijn telefoon (2%, 12 stemmen)
  • Synology DS foto (1%, 11 stemmen)
  • Amazon-foto’s (1%, 9 stemmen)
  • Dropbox (1%, 9 stemmen)
  • Lokale back-uphardware zoals een oplader (het is een ding) (1%, 6 stemmen)

Totaal aantal kiezers: 744

Bezig met laden …
READ  Apple's enorme iPhone 12-upgrade plotseling bevestigd
Written By
More from Lesley Curry

De Walmart-site gaat weer naar beneden naarmate PS5-bestellingen stijgen

Walmart crashte donderdag meerdere keren toen mensen probeerden de PS5 te kopen....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *