Hoe mediabestanden te converteren, downloaden en bewerken met HitPaw Video Converter


AppleInsider wordt ondersteund door zijn publiek en u kunt als Amazon Partner en Affiliate Partner commissie verdienen op in aanmerking komende aankopen. Deze gelieerde partnerschappen hebben geen invloed op onze redactionele inhoud.

Als je een video van YouTube moet downloaden om in je producten op te nemen, moet je proberen HitPaw Video Converter te gebruiken om dat alles om te zetten in bruikbare clips.

Mensen die een carrière in het maken van inhoud beginnen, moeten hun video’s zo vermakelijk en informatief mogelijk maken. Hoewel je erop kunt rekenen dat je zelf meer foto’s maakt, is het soms het beste om te gebruiken wat anderen hebben gedaan.

Dit geldt met name voor video’s waarin je concepten introduceert of reageert op een onderwerp. In dergelijke gevallen is het misschien beter om een ​​clip te gebruiken die door iemand anders is gemaakt en deze te publiceren dan je eigen clip helemaal opnieuw te maken.

Dit concept wordt vaak online gebruikt, waar fair use-regels in wetten over de hele wereld over het algemeen toestaan ​​dat auteursrechtelijk beschermd materiaal voor verschillende doeleinden wordt gebruikt. Als de regels van uw land dit ondersteunen, kunt u dat ook doen.

Het probleem wordt dan het vergrendelen van de beelden van YouTube, wat niet eenvoudig is omdat er geen duidelijke knop “video downloaden” is om te gebruiken.

Niet alleen een YouTube-videoconvertor – converteer elke video en audio naar elk gewenst formaat

Deze krachtige video-omzetter werkt ook als een bestand YouTube naar WAV Converter, YouTube naar MP3-converter, enz. als u audio uit een YouTube-video wilt extraheren.

Al met al kan HitPaw Video Converter tussen 1000+ video- en audioformaten converteren, zodat u kunt genieten van video’s op elk apparaat en platform, zoals MOV naar MP4, MP4 naar MP3, H.265 naar H.264 converteren, video/audio converteren Om te spelen op mobiel, tv, sociale netwerken, enz. Wat het nog specialer maakt, is de conversiesnelheid zonder 90 keer snelheidsverlies.

Download video van 10000+ populaire sites met supersnelle snelheid

Hoewel YouTube de belangrijkste focus is voor videografen, gaat HitPaw Video Converter niet alleen over het zijn van een YouTube-video-downloader. De software kan media downloaden van meer dan 10.000 populaire websites, vaak met één klik.

Je kunt YouTube-video converteren naar MP4, maar je kunt hetzelfde ook doen voor video’s van Facebook, Instagram, TikTok en Vimeo.

Downloads kunnen audioservices bevatten, dus het is veel meer dan een YouTube-naar-mp3- of YouTube-naar-WAV-converter. Het kan indien nodig zelfs thumbnails en vertalingen van online services beveiligen.

Als er veel nummers moeten worden gedownload, zoals alles van een account voordat het werd verwijderd, biedt de Windows-versie een functie voor het downloaden van bulkkanalen en afspeellijsten. De macOS-versie van de app krijgt de functie in een toekomstige update.

Eenvoudige videobewerking om video te knippen of samen te voegen zonder kwaliteitsverlies

De tools omvatten het knippen van ongewenste delen van de video, het samenvoegen van video’s, bijsnijden en roteren, het wijzigen van de snelheid en nog veel meer filters en effecten. Er is ook een optie om een ​​watermerk aan je beeldmateriaal toe te voegen, wat vooral handig kan zijn voor clips die je bezit en die je opnieuw downloadt.

Om perfecte bewerkingen te krijgen, doet de videoconverter dit met verliesloze versnelling, waarbij 90 keer sneller wordt geconverteerd zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Met GPU-versnelling kan het 90 keer sneller converteren en zelfs 10 keer versnellen voor CPU-conversie, alleen als er geen GPU-conversies beschikbaar zijn.

Het proces om HitPaw Video Converter te gebruiken om te downloaden is eenvoudig en praktisch hetzelfde, afhankelijk van of je een video, thumbnail, ondertitels of audio wilt downloaden.

Hoe YouTube naar MP3 te converteren met HitPaw Video Converter

  • Download HitPaw Video Converter. Ga naar de HitPaw-website en download HitPaw Video Converter gratis op Mac of Windows.
  • laat los HitPaw Video Converter en klik op Downloaden.
  • kopiëren Videolink vanuit uw browser en Plakken URL in HitPaw Video Converter.
  • selecteer bestand MP3-formaat je houdt van.
  • Klik Downloaden. Er is ook ondersteuning voor het downloaden van volledige afspeellijsten van YouTube. Voor andere mediatypen hoeft u alleen maar een andere optie te selecteren, zoals MP4 of JPG.

Of je nu een video-omzetter voor MP4- of MP3-bestanden nodig hebt, het is de moeite waard om HitPaw Video Converter te bekijken.

HitPaw Video Converter kost $ 19,95 voor een abonnement van een maand, met een jaarabonnement voor $ 39,95 en een levenslang abonnement voor $ 69,95.

Written By
More from Eda Greene
Hoe GTA 5 te downloaden en te spelen op Android-smartphones met Steam Link in juni 2021
GTA 5 is een van de meest succesvolle games in de GTA-franchise....
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *