WWE Undefeated mobiele game wordt volgende maand uitgebracht

Door Jason Powell, ProWrestling.net Editor (@pvdmeersch)

WWE heeft donderdag het volgende persbericht uitgegeven om de mobiele game WWE Undefeated aan te kondigen.

SAN FRANCISCO – 5 november 2020 – nWay, een dochteronderneming van Animoca Brands, heeft dat vandaag aangekondigd WWE Ongeslagen, de nieuwste mobiele WWE-game met realtime head-to-head-competitie, wordt wereldwijd uitgebracht op donderdag 3 december 2020 voor iOS- en Android-apparaten. Met WWE Superstars and Legends, WWE Ongeslagen combineert over-the-top actie met real-time strategische gameplay.

Ontwikkeld door nWay, de ontwikkelaar en uitgever van populaire multiplayer-games zoals Power Rangers: Legacy Wars en Power Rangers: Battle for the Grid, WWE Ongeslagen bevat quick-session-wedstrijden die zijn ontworpen voor mobiele apparaten, tegen exotische achtergronden van over de hele wereld. Spelers kunnen het tegen elkaar opnemen in realtime met live tegenstanders terwijl ze de actie, kenmerkende bewegingen en levensgrote Superstars ervaren die synoniem zijn aan WWE.

“NWay is een leider in het maken van real-time competitieve multiplayer-games en we kunnen niet opgewondener zijn om samen te werken met WWE om een ​​over-the-top ervaring te bieden”, aldus Taehoon Kim, CEO van nWay. “De combinatie van synchrone PvP-gameplay met de mogelijkheid om kenmerkende moves van WWE Superstars-merken te verzamelen en te upgraden Ongeslagen waar de ultieme WWE-fans van mobiele games op hebben gewacht. “

“NWay’s sterke reputatie voor het ontwikkelen van hoogwaardige multiplayer-games maakt ze tot een natuurlijke partner voor ons”, zegt Sarah Cummins, WWE Senior Vice President, Consumer Products. “WWE Ongeslagen zullen onze fans in staat stellen om verbinding te maken met hun favoriete Superstars en Legends in een leuke en actievolle omgeving op hun mobiele apparaten. “

READ  PUBG Mobile kondigt samenwerking aan met K-Pop Group Blackpink

Spelers kunnen zich vooraf registreren om speciale beloningen te ontgrendelen door te bezoeken wweundefeated.com.

Over nWay

nWay, een dochteronderneming van Animoca Brands, is een in San Francisco gevestigde ontwikkelaar, uitgever en technologieplatform voor competitieve multiplayer-games op mobiel, pc en consoles. nWay’s eigen back-end technologieplatform nWayPlay maakt snelle ontwikkeling, prototyping en bewerkingen van cross-play, real-time multiplayer-games mogelijk. Het bedrijf heeft een sterke staat van dienst in het ontwikkelen van spellen van AAA-kwaliteit op mobiel en op console, zoals onlangs gelanceerd POWER RANGERS: Battle for the Grid, POWER RANGERS: Legacy Wars, en ChronoBlade. nWay bestaat uit toonaangevende ontwikkelaars en senior executives van Sony, Electronic Arts, WB Games, LucasArts, Kabam, Nexon en NCSoft. Gezamenlijk heeft het team bijgedragen aan meer dan een dozijn populaire mobiele, console- en online games, waaronder Marvel Contest of Champions, de Injustice-serie, Star Wars: The Force Unleashed, Dominations, FIFA, Battlefield Online, Lineage II en Warhammer.

Bezoek voor meer informatie over nWay www.nway.com.


De Pro Wrestling Boom Podcast met Jason Powell bevat Brandon Thurston van Wrestlenomics.com die het financiële WWE-rapport bespreekt, de toekomst van WWE Network en hoe het consumenten beïnvloedt, de kans op een WWE-verkoop, AEW- en Impact Wrestling-activiteiten en nog veel meer. .

Written By
More from Eda Greene

De serie videogamegeschiedenis van Netflix vermijdt enkele veelvoorkomende blunders in de gamedekking

Met een algemene naam als ‘High Score’, verwachtte ik dat de documentaireserie...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *