Hoe Minecraft Bedrock-demo’s te downloaden in mei 2021

Veel spelers zijn geïnteresseerd in het downloaden van Minecraft Bedrock Beta’s. Minecraft Beta is een nieuwe en onstabiele versie van de game die ontwikkelaars spelers aanbieden om te testen.

Met de Caves and Cliffs-update om de hoek en een nieuwe Beta-release nu, zijn spelers meer dan ooit enthousiast om mee te doen aan het plezier.

Deze bètaversies zijn geweldig voor zowel gamers als ontwikkelaars, omdat ze spelers in staat stellen nieuwe functies uit te proberen voordat de meeste anderen. Het geeft de ontwikkelaars ook gratis feedback over hoe hun nieuwe functies werken in het spel. Ontwikkelaars gebruiken deze opmerkingen om bugs op te lossen, code aan te passen en nieuwe functies bij te werken vóór de definitieve en officiële release van een nieuwe update.

Bèta’s staan ​​open voor elke speler die Minecraft bezit, en het is ook heel gemakkelijk om erin te komen. Hier is een gids om een ​​nieuwe Minecraft Bedrock Edition Beta te testen.

Lees ook: Minecraft Bedrock 1.17.0.54 Beta: volledige lijst met wijzigingen voor Xbox, Windows en Android.

Hoe Minecraft Bedrock Betas te downloaden mei 2021

Beta-beeld (afbeelding via Minecraft.curseforge)
Beta-beeld (afbeelding via Minecraft.curseforge)

Download het reguliere Minecraft-spel

De eerste stap om de bètaversie van Minecraft uit te voeren, is ervoor te zorgen dat de speler de Bedrock-versie van Minecraft al op zijn account en apparaat heeft geïnstalleerd.

Er zijn verschillende manieren om Minecraft te downloaden, afhankelijk van het apparaat waarop de speler wil spelen. Om Minecraft op Xbox 1 te downloaden, moeten spelers de Microsoft Xbox App Store openen. Om Minecraft op Windows 10 te downloaden, moeten spelers naar de Microsoft Game Store op hun pc gaan. Om Minecraft op Android te downloaden, moeten spelers naar de Google Play Store gaan. Spelers moeten zich ervan bewust zijn dat Minecraft $ 19,99 kost.

READ  Download de ABC11 North Carolina-app - verbonden apparaten, mobiel nieuws en Amazon Echo

Dingen om op te merken voordat u gaat installeren

Minecraft vorige bèta (afbeelding via minecraft-beta.soft32.com)
Minecraft vorige bèta (afbeelding via minecraft-beta.soft32.com)

De proefversie van Minecraft is onstabiel en kan werelden beschadigen. Spelers moeten hun Minecraft-werelden downloaden voordat ze de bèta kunnen installeren.

Minecraft Betas vertegenwoordigt ook niet de uiteindelijke kwaliteit van de nieuwe releases. Bètaversies zijn vatbaarder voor bugs, glitches en andere problemen. Spelers moeten ontwikkelaars over deze problemen informeren. Deze informatie en feedback zullen de ontwikkelaars helpen het spel te repareren voordat het grote eindproduct wordt uitgebracht.

In de bèta hebben Minecraft-spelers geen toegang tot Minecraft Realms of kunnen ze niet spelen met andere Minecraft-spelers die ook niet in de bètaversie van het spel zitten.

Spelers kunnen geen werelden ontgrendelen die in de bètaversie zijn gemaakt in eerdere versies van Minecraft. Dit betekent dat het erg belangrijk is voor spelers om hun bèta-werelden op te slaan voordat ze de bèta verlaten.

Download de Bedrock Edition Beta

Er zijn verschillende manieren om Minecraft Bedrock Edition Beta te downloaden. Het hangt allemaal af van het apparaat waarmee de speler toegang probeert te krijgen tot de bètaversie.

Xbox One en Windows

Voor Xbox- en Windows-spelers is het proces relatief eenvoudig. Spelers moeten hun Xbox Insider Hub-app openen. Van daaruit moeten spelers op Minecraft klikken. Op hun lijst krijgen ze de mogelijkheid om zich te abonneren op de laatste proefversie. Spelers moeten op abonneren klikken.

Man qua uiterlijk

Voor Android-spelers is het proces iets anders. Om zich te abonneren op de Minecraft Beta, moeten spelers naar de Minecraft-pagina in hun Google Play Store gaan. Er zou een optie moeten zijn om u te abonneren op de nieuwste proefversie.

READ  de voorwaarde! En speel oorlogsspelletjes op Android en iPhone

Terugtrekking uit bèta

Afmelden voor Minecraft Beta (afbeelding via gurugamer)
Afmelden voor Minecraft Beta (afbeelding via gurugamer)

Op een gegeven moment willen spelers misschien terugkeren naar de normale en stabiele versie van Minecraft. Wanneer dit gebeurt, moeten spelers zich ervan bewust zijn dat het tot 24 uur kan duren om uit de bètaversie te gaan.

Xbox-spelers 1

Om zich af te melden bij een Xbox 1-bèta, moeten spelers eerst de Xbox Insider Hub-app openen. Van daaruit zouden ze zich moeten kunnen uitschrijven uit de Minecraft Beta.

Zodra de registratie is geannuleerd, moeten ze Minecraft van hun apparaat verwijderen. Na het verwijderen moeten spelers klaar zijn om hun Xbox af te sluiten.

De speler moet 10 seconden wachten voordat de console opnieuw wordt opgestart. Zodra de console weer actief is, moet de speler Minecraft opnieuw op zijn apparaat installeren.

Windows-spelers

Het proces is vergelijkbaar in Windows, maar met minder stappen. Om zich uit te schrijven voor de bètaversie op Windows, moeten spelers naar de Xbox Insider Hub-app gaan en op Uitschrijven van de bèta klikken. Van daaruit moeten ze Minecraft van hun apparaat verwijderen. Nadat Minecraft met succes is verwijderd, moeten ze de game opnieuw op hun apparaat installeren.

Android-spelers

Degenen die op Android spelen, moeten een vergelijkbare reeks stappen volgen. Ze zouden zich via de Google Play Store-app uit de Minecraft Beta moeten kunnen uitschrijven. Van daaruit zouden ze Minecraft moeten verwijderen. Na het opnieuw opstarten moet de speler Minecraft opnieuw downloaden op zijn apparaat.

Lees ook: Hoe de nieuwste Minecraft-bèta te downloaden.

Written By
More from Eda Greene

Hoe TikTok-video’s zonder watermerk te downloaden – Phandroid

We zijn er zeker van dat jullie allemaal TikTok-video’s hebben gezien die...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *