Hoe MSI Afterburner te downloaden

MSI Afterburner is een uitstekend programma voor videokaarten, niet alleen kaarten van MSI, dat het beste kan worden omschreven als een hulpprogramma voor overklokken / overklokken voor Windows met extra functies die in de app zijn ingebakken.

Mijn eerste recensie van MSI Afterburner dateert uit 2010, gevolgd door een tutorial in 2011 over het opnemen van gamevideo met software. Hoewel veel MSI-gebruikers de Afterburner-software gebruiken om meer uit hun videokaarten te halen, vond ik het geweldig dat het ventilatorprofielen kon maken om de ruis van de ventilatoren van de videokaart te verminderen.

Als u onlangs de MSI Afterburner-website heeft bezocht, is het u misschien opgevallen dat u de software niet meer kunt downloaden. Er is een downloadlink, maar erop klikken leidt nergens toe. Ik heb het op verschillende browsers en zelfs op verschillende systemen geprobeerd, en het resultaat was altijd teleurstellend.

Technisch gezien linkt MSI naar een ZIP-bestand dat niet langer op de gekoppelde pagina staat. U kunt dit verifiëren door de paginabron te controleren en te zoeken op “zip”. U vindt de downloadlink, maar wanneer u deze handmatig downloadt, krijgt u de foutmelding ‘Bestand niet gevonden’. De pagina moet worden vernieuwd, maar aangezien dit al geruime tijd niet is gebeurd, is het onwaarschijnlijk dat dit binnenkort zal gebeuren.

Deel gerust uw ervaringen in de commentaren hieronder.

Er is een manier om MSI Afterburner te downloaden van de officiële website. U kunt ook downloads op sites van derden bekijken, maar als u liever downloadt van een officiële site, is dit wat u kunt doen.

Download MSI Afterburner voor Windows

Hoewel de download crashte op de hoofdsite van MSI Afterburner, werd deze niet verbroken op een andere officiële MSI-site. U kunt het beste deze site gebruiken in plaats van de officiële site om de nieuwste stabiele of bètaversie van MSI Afterburner te downloaden. Dit is hoe het werkt:

READ  Clash Royale plaagt een nieuwe kaart die in seizoen 16 naar de game komt
  1. Zwangerschap https://de.msi.com/Landing/afterburner In de browser van uw keuze. Het is de Duitse landingspagina voor het programma. In tegenstelling tot de Engelse versie geeft het wel directe downloadlinks weer die echt werken. Het gedownloade programma is in het Engels, maar u kunt in de instellingen overschakelen naar een andere taal.
  2. Scrol omlaag naar de onderkant van de pagina om de downloadsecties van MSI Afterburner te openen.
  3. Selecteer de downloadknop voor de stabiele of bètaversie. Download het officiële ZIP-bestand.
  4. Pak het zip-archief uit op uw systeem en voer het installatieprogramma uit.

MSI Afterburner is op het apparaat geïnstalleerd en u kunt het programma gaan gebruiken.

Afsluitende woorden

Het ontwerp van de officiële downloadpagina van MSI Afterburner is een goed voorbeeld van hoe de downloadpagina niet is ontworpen. De resource-intensieve pagina met zijn aangepaste index is één ding, en het verbreken van de downloadlink is een andere.

Nu jij: Heeft u in het verleden MSI Afterburner gebruikt?

Samenvatting

artikel naam

Hoe MSI Afterburner te downloaden

Beschrijven

Lees hoe u MSI Afterburner overkloksoftware voor Windows downloadt van de officiële MSI-website.

schrijver

Martin Brinkman

uitgever

Gax Technology News

Logo

Advertenties

Written By
More from Eda Greene

Disney Mirrorverse: Disney mobiele game laat je spelen als iconische personages

Disney en Kabam zullen samenwerken voor een nieuwe mobiele videogame genaamd “Disney...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *