Yoko Taro stelt Wilds plotwendingen voor Monster Hunter Rise voor

Houdt van Veel mensen zijn in Japan En overal ter wereld brengt Yoko Taro tijd door met Monster Hunter Rise In 2021. En in de tussentijd Monster Jager De games staan ​​niet bekend om hun verhalende diepgang, als maker Langerhans En de Drakengard De serie bevat enkele “nep” ideeën voor een plan voor het delen van Twitter:

Opgemerkt moet worden dat Yoko Taro momenteel niet betrokken is Monster Hunter Rise Of Capcom, en dit mag niet als een advertentie worden beschouwd. In feite zijn de resultaten van deze meditaties in inactiviteit een meer gepast uitziende versie van het spel dat als onofficieel wordt verkocht NieR of NieR: Automata Rol. Bittere opoffering, wraak en het benutten van de kracht van zowel achtergrondmuziek als uiterste stilte hebben allemaal een verwoestend effect op wat je zou kunnen noemen Opkomst van Monster Hunter Yuko Taro. We leren zelfs het duistere geheim achter waarom de spelersjager een groter geluid heeft Oplopen Vergeleken met anderen Monster Jager Inzendingen.

Misschien wel het meest interessante is de manier waarop deze wendingen zich uiten door aanpassingen aan de structuur van het spel. Een ontwikkeling, vertaling Monster Jager Zelfs expert Adam “Jegenhunter” Ivanko poneert een organische, verhaalgebaseerde methode om de moeilijkheidsgraad te vergroten:

– Nu de hoofdpersonages doodgaan, worden ze vervangen door algemene NPC’s in de winkel en beginnen ze tot de conclusie te komen dat de speler een gevaar vormt voor het dorp. Ze beginnen items en wapens te beperken, wat het spel moeilijker maakt.

U kunt de volledige vertaling van Ivanko bekijken Hier.

READ  Bethesda E3 2021 wordt gekoppeld aan Microsoft E3

De canonieke versie van Monster Hunter Rise Per direct beschikbaar op de Nintendo Switch. Bekijk Siliconera’s Handmatige serie Om het spel te starten.

More from Madison Garrett

op deze manier haal je er alles uit

Ontvang je regelmatig pakketten van PostNL, ben je op zoek naar posttarieven...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *