Hoe PowerWash Simulator Dev FuturLab schoonmaken leuk maakt

Screenshot van vuil dat wordt opgeblazen vanuit een prachtig huis in FuturLab's PowerWash Simulator.

Sterk wassen is waarom we leuke dingen voor elkaar kunnen krijgen.
schermafbeelding: Toekomstig laboratorium

Wat maakt FuturLab’s? Hit Steam Early Access PowerWash-emulator Heel aantrekkelijk, afgezien van het kunnen Teken overal lullen? Kijk er maar eens naar. Op het moment dat u de sprayer aanzet, krijgt u direct en zichtbaar resultaat. Kotaku onlangs gesproken met PowerWash-emulator Design Director Dan Checker vertelt over het plezier van onmiddellijke visuele bevrediging en de krachtige allure van het opruimen van dingen.

Er is niets zo bevredigend als het verwijderen van vuil om het schone oppervlak eronder te onthullen. Het is een feit van het leveren en schoonmaken van apparatuur waar bedrijven al tientallen jaren van profiteren, commercials met papieren handdoeken die gemorste vloeistoffen opzuigen of stofzuigers die schone, strakke lijnen in vuile tapijten zuigen. We vroegen het team van FuturLab hoe ze opruimen hebben ontworpen als een leuke game-monteur. Een deel van het antwoord is dat schoonmaken eigenlijk leuk is. Het is misschien geen complete tractieuitrusting in de brandende zon of urenlang kruipend op handen en knieën, maar de constante onmiddellijke bevrediging is geweldig. Letterlijk, in het geval van automatisch wassen.

“Het werd het team al heel vroeg duidelijk dat het opruimen leuk zou worden”, zei Dan Tchker over hoe FuturLab het wassen van energie veranderde in een vermakelijke interactieve ervaring. “Onze ontwikkelingsdirecteur Kirsty Rigden is altijd dol geweest op games waar je onmiddellijk visuele vooruitgang ziet, zoals de bloben was de eerste die de mogelijkheid van een power wash-spel bepleitte.”

Scherm van De Blob, een spel over een verfzuigende zeepbel die de wereld kleurt.

Het is het tegenovergestelde van een elektrische wasmachine. Nu wil ik een kruising.
schermafbeelding: THQ

middelen, het puzzelplatformspel uit 2008 van de Australische ontwikkelaar Blue Tongue Entertainment, gaat over het terugbrengen van kleur in een zwart-witwereld. Je neemt de rol aan van een cartoonachtige stip die de mogelijkheid heeft om verf te absorberen en aan te brengen op de gebouwen van een uitgestrekte stad, waardoor de stad één gebied tegelijk kleur krijgt. als in PowerWash-emulatorDe resultaten van uw acties zijn onmiddellijk en impactvol.

het verschil tussen middelen En de PowerWash-emulatorOngeacht tegenstrijdige motieven, dit is: middelen Het heeft vijanden, timers en andere dramatische functies om het meer als een spel te maken dan als een complexe versie van Microsoft Paint. hoewel PowerWash-emulator Het bevat een uitdagingsmodus, zodat je tegen de klok kunt racen of opruimen met een beperkte voorraad, aangezien het basisspel FuturLab dergelijke complicaties opzettelijk vermijdt.

“Zwaartekracht is erg onbekend voor het spel, omdat vijandelijke dreigingen en tijdslimieten opzettelijk afwezig zijn”, zei Tchker. “We wilden een ervaring creëren waarmee spelers zich kunnen ontspannen en in hun eigen tempo kunnen benaderen. Het enige woord dat we meer dan enig ander woord in onze feedback horen, is ‘bevredigend’, en dat is precies waar we naar streefden.”

Screenshot van PowerWash Simulator met een zeer schemerige vrachtwagen die schoon wordt gewassen.

De eerste taak in PowerWash Simulator is om deze vreselijke vrachtwagen op te ruimen. Je moet die banden hebben.
schermafbeelding: Toekomstig laboratorium

dit betekent niet PowerWash-emulator zonder complicatie. Spelers moeten jongleren met de grootte en sterkte van de spuitmonden, de juiste reiniger kiezen voor verschillende oppervlakken en omgaan met vuillagen met verschillende taaiheidsniveaus. De ontwikkelaars hebben letterlijk lagen van complexiteit aan het vuil toegevoegd om van de eenvoudige en bevredigende handeling van het verwijderen van vuil een completer spel te maken.

Dus hij zei, PowerWash-emulator Nog in vroege toegang. FuturLab voegt regelmatig nieuwe content toe. Laatst bijgewerkt , Uitgebracht op 7 juli, voegde de eerder genoemde uitdagingsmodus toe, drie nieuwe functies en vernieuwde het zeepsysteem om ervoor te zorgen dat spelers hun in-game geld niet verspillen aan overmatige hoeveelheden wasmiddel. De andere grote verandering in de update was de mogelijkheid om goed te schakelen om vuil dichtbij het grondniveau te bereiken.

“Leunen was vanaf het begin in het spel, maar we noemden het ‘buigen’, wat een beetje verwarrend was omdat het zo laag was! Dus in de laatste update hebben we de mogelijkheid toegevoegd om echt voorover te buigen”, zei Checker over deze nieuwe ergonomische mod. “Dit zorgt voor een middenweg tussen staan ​​​​en liggend, wat echt helpt om vuil op plaatsen zoals de bovenkant van de wielen van een auto te detecteren.”

Ja, PowerWash-emulator Het is een spel waarin wij als spelers erg bezorgd zijn over waterstralen die de bovenkant van de wielen van auto’s raken. Ik denk al aan die pure rubbermethoden.

READ  De enorme kosten achter de Olympische Spelen [Infographic]
More from Madison Garrett

ga terug in de tijd met deze 20 wallpapers – One More Thing

Na een week vol Black Friday-deals, is het hoog tijd voor iets...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *