Psychonauts 2 zou beter werken op Xbox Series S dan PS5

dubbele boete Psychologie Pioniers 2 Het kreeg vandaag nogal wat aandacht nadat er verschillende hands-on previews waren uitgebracht, en dankzij een ervan lijken we de details van de spelprestaties voor elk platform afzonderlijk te kennen.

Afgezien van de pc hebben zowel Xbox Series X als Xbox Series S een duidelijk voordeel, omdat ze werken aan work 3840├Ś2160 En de 2880 x 1620 Respectievelijk zijn beide in 60 beelden per seconde. Als alternatief kan Series X het spel spelen op 1440p / 120fps, en Series S kan het spelen in 1080/120 fpsBeide systemen hebben ook HDR- en VRR-ondersteuning.

Zoals je kunt zien in de bovenstaande grafiek, draait de PlayStation 5-versie de PS4-versie via achterwaartse compatibiliteit en is daarom beperkt tot een resolutie van slechts 2560 x 1440, zij het met een verbeterde framesnelheid van 60 fps in plaats van 30 fps. Dit betekent eigenlijk dat de Xbox Series S-versie een enorme verbetering is ten opzichte van de PS5, die we nog niet echt hebben gezien.

Je zult natuurlijk genieten van het platform waarop je Psychonauts 2 koopt, maar met de toegevoegde bonus van Xbox Game Pass op de eerste dag, heeft het gewoon geen zin om het in augustus op Xbox te spelen als je kunt.

Wat vind je van deze prestatiedetails voor Psychonauts 2? Laat het ons weten in de reacties.

READ  De veelgeprezen Indie Darling The Falconeer wordt vandaag gelanceerd voor pc en Xbox Series X | S
Written By
More from Vanessa Hale

De AMD 4700S Desktop Kit is een mini-pc met een Xbox Series X-achtige processor

De Desktopcollectie AMD 4700S Octa-Core-processors Het is een geïntegreerd desktop-moederbord in combinatie...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *