Hoe PUBG Mobile Global en Korean Season 17-update te downloaden

PUBG Mobile Seizoen 17 is officieel gelanceerd op 19 januari 2021 om 2 uur ‘s ochtends (UTC + 0) voor alle versies van de game. De update heeft een heleboel exclusieve Royale Pass-items toegevoegd, samen met beloningen. Het RP-gedeelte van het spel, dat aan het einde van seizoen 16 werd gesloten, is geopend met de komst van seizoen 17. Spelers kunnen veel beloningen ontgrendelen door missies te organiseren of te voltooien.

Er zijn verschillende versies van het spel beschikbaar, een van de meest populaire na de internationale versie is de Koreaanse versie. We hebben stappen opgenomen om de update van seizoen 17 voor beide versies te downloaden.

PUBG Mobile seizoen 17 update downloaden

in tegenstelling tot Update voor PUBG Mobile 1.2, De update van seizoen 17 is niet uitgebracht in de Google Play Store of Apple App Store, en spelers kunnen deze voor beide versies downloaden door de onderstaande stappen te volgen:

  1. Open PUBG Mobile Global of de Koreaanse versie op uw apparaat en zorg ervoor dat deze op de nieuwste versie draait, d.w.z. PUBG Mobile 1.2.
  2. Als je je game nog niet hebt bijgewerkt, kun je dit doen via Google Play Store en als je een probleem tegenkomt tijdens het downloaden van de nieuwste update, installeer de versie dan via APK- en OBB-bestanden:
  3. Nu komt er een kleine update in de game op het laadscherm van de game.
  4. De update wordt automatisch gedownload en het duurt een paar seconden.
  5. Log nu in met je account als je dat nog niet hebt gedaan, en het RP-gedeelte van de game is ontgrendeld met de komst van PUBG Mobile Seizoen 17.
  6. Ga naar het RP-gedeelte aan de rechterkant van het scherm en begin met het voltooien van je taken om de beloningen te ontgrendelen.
READ  De tweede Covid-golf moet de gemiddelde downloadsnelheid voor Indiërs nog bereiken
Written By
More from Eda Greene

Laden in Améli, “In uitvoering”, Wat ben je aan het doen?

Vaccinatie certificaat. Iedereen die in Frankrijk tegen Covid-19 is ingeënt, ontvangt op...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *