Deze vier manieren maken wandelen leuker

Na bijna een jaar dezelfde dingen te hebben gedaan, wordt het soms saai. Weer dezelfde straat, dezelfde gebouwen, hetzelfde groen. Hier zijn vier manieren om uw standaardpaden door Amersfoort en buiten de gebaande paden te verlaten.

Geocaching

Foto: Melt Pels

Schattenjacht voor volwassenen! Met de app van Geocaching Op zoek naar dingen die andere Amersfoorters verborgen houden. Routebeschrijvingen in de app brengen je naar de locatie en bereik je dus andere plaatsen dan degene die je kiest. Het gaat natuurlijk niet om de ontdekking, maar om de weg ernaartoe. Wil je anderen leiden? Dan kun je ook iets doen dat heet cache Zich verstoppen voor zijn mede-Geokashis.

Treasure Hunt in Amersfoort: IndiePort probeert te geocachen

Hou je van puzzels en wil je op zoek naar verborgen schatten? Bekijk Amersfo …

Plant applicatie

Foto: Melt Pels

Tijdens je wandeling kom je zeker allerlei planten, bomen en ander groen tegen. Houd hier rekening mee met een vegan app. Er zijn veel gratis programma’s om te downloaden Hulpmiddelen, Zoals Planet Net van ObsIdentify. Met deze apps spot je eenvoudig een plant precies in de hoek van je buurttuin. Of hoe de boom ook heette aan het einde van de straat. Op deze manier leer je iets nieuws terwijl je wordt verbannen.

Lekker weer wandelpaden

Foto: Etsy Hornman

Neem een ​​fotocamera mee terwijl u loopt. Amersfoort is een van de meest pittoreske steden van Nederland. Met een fotocamera op zak maak je prachtige foto’s die je aan de muur kunt hangen. Gaat u met uw partner? Bij mooi weer maak je eenvoudig een mooie nieuwe profielfoto voor social media. een glimlach!

READ  De overheid zal het inloggen op DigiD via sms uitfaseren en de gebruiker zal moeten overschakelen naar de app Radar

More from Madison Garrett

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *