Hoe speel je de demoversie van MW3 op pc | Wanneer komt de MW3-bèta naar pc en Xbox?

Hoe speel je de demoversie van MW3 op pc |  Wanneer komt de MW3-bèta naar pc en Xbox?

Deze hype is echt Call of Duty Modern Warfare 3.

het meest recente kabeljauw Het ziet eruit als een sneller en spannender spel dan Moderne oorlogsvoering 2. En het feit dat hij terugkomt 16 klassieke kaarten van MW2 2009 is genoeg om oude spelers uit de serie terug te halen en nieuwkomers te enthousiasmeren die in het verleden misschien niet de kans hebben gehad om de serie te spelen.

Sinds het origineel MW2 De kaarten zijn nu 14 jaar oud en het is mogelijk dat sommige jongere spelers de kaarten zelf niet hebben gespeeld of te jong zijn om ze te onthouden. Nu is het in al zijn glorie opnieuw gemaakt.

kabeljauw Spelers kijken ernaar uit om te experimenteren met de kaarten, wapens en modi in de game MW3 Bèta Je zult iets langer moeten wachten om het uit te proberen als het op pc of Xbox speelt en niet op PlayStation. Maar het wachten is bijna voorbij.

hier hoe speel je MW3 Bèta op pc En X-Box.

hoe te spelen MW3 Bèta op pc en Xbox

Maak uw planning leeg. Afbeelding via Activision

de MW3 De bèta komt eerst naar PlayStation, als onderdeel van het laatste jaar van de exclusiviteitsovereenkomst van Microsoft met Sony. Wachten op Ik speel de MW3 Bèta op pc en Xbox Het duurt iets langer.

Dit is voltooid Schema voor MW3 Bèta Op alle platforms:

  • 6 en 7 oktober: PlayStation vroege toegang
  • 8 tot 10 oktober: Open bèta op PlayStation
  • 12 en 13 oktober: Vroege toegang op Xbox en pc, en open bèta op PlayStation
  • 14 tot 16 oktober: Open bètaversie op alle platforms
READ  Battlefield 2042 gaat op tijd naar Xbox Game Pass Ultimate voor seizoen 3

Spelen MW3 Vroege bèta op pc of Xbox Spelers moeten de game vooraf bestellen op het platform van hun keuze (pc via Battle.net, Steam of Xbox Store). De enige andere manier om vroeg te spelen is door een bètacode te krijgen van een weggeefactie of van een vriend.

MW3 Aftellen voor pc en Xbox

Een arbeider die op een vijand knielt en met een mes zwaait in MW3.
Afbeelding via Activision

Hier ziet u precies hoe lang spelers moeten wachten MW3 De bèta start op pc en Xbox. Gelukkig duurde het niet lang nadat de PS5- en PS4-bèta begon.

wanneer MW3 Zal de bèta starten op pc en Xbox?

de MW3 De bèta begint met vroege toegang voor pc en Xbox op 12 oktober om 12.00 uur Caïro-tijd Het duurt tot 13 oktober.

WekendagenuurminutenSeconden::::

wanneer MW3 Zal de open bèta starten op pc en Xbox?

de MW3 De open bèta voor alle spelers op alle platforms begint om 14 oktober om 12.00 uur centrale tijd Het duurt tot het einde van de bèta op 16 oktober.

WekendagenuurminutenSeconden::::

Over de auteur

Stil geluid

Stafschrijver en Call of Duty-commandant. Al meer dan 10 jaar professioneel schrijver. Liefhebber van Destiny 2, Metal Gear, Pokémon, Resident Evil, Final Fantasy, Marvel Snap en meer. Eerdere naamregels zijn onder meer PC Gamer, Red Bull Esports, Fanbyte en Esports Nation. DogDad van Yogi the Corgi, sportfanaat (NY Yankees, NY Jets, NY Rangers, NY Knicks), Paramore-fanaat, cardio-liefhebber.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *