Hoe Starfield-consolemods te downloaden

Hoe Starfield-consolemods te downloaden

Sterrenveld Communitymods zijn nu beschikbaar voor spelers op de Xbox Series Wij hebben het antwoord.

toevoeging Sterrenveld De Creations-selectie was de grootste die werd uitgebracht als onderdeel van de update van 9 juni, die een nieuwe factie in de Trackers Alliance en verschillende bugfixes bevatte, waardoor de deur werd geopend voor meer interstellaire avonturen.

Terwijl mods op Steam kunnen worden gedownload zonder ze te downloaden sterrenveld, Spelers op de Xbox-serie

Hoe te downloaden Sterrenveld Aanpassingen voor Xbox-serie

Veel om uit te kiezen. Screenshot van Dot Esports

Om wijzigingen te downloaden van Sterrenveld Op Xbox-serie Download het spel Omdat er geen manier is om Creations via de Xbox Store of op een andere manier te downloaden. Gelukkig is het een eenvoudig proces als je deze stappen volgt:

  • Laden Sterrenveld.
  • Open het creatiemenu vanaf de startpagina.
  • Blader door de lijst met wijzigingen en kies wat u leuk vindt.
  • Klik op Downloaden en wacht tot het voltooid is.

terwijl De meeste Creations-mods kunnen gratis worden gekocht, en voor sommige zijn Creation Credits vereist. Mods die via Creations zijn gedownload, worden automatisch geactiveerd en zullen aanwezig zijn wanneer je je save laadt.

Zorg er bij het downloaden van mods voor dat de creatie wordt vermeld als “Makkelijk te bereiken”, anders wordt de mogelijkheid om prestaties te behalen met deze opslag geblokkeerd. Ik raad aan een tweede opslagbestand te hebben als je creaties gebruikt die prestaties uitschakelen, Vooral omdat er naar verwachting extra prestaties zullen worden toegevoegd in de Shattered Space DLC.

Alle creaties die je downloadt, kunnen op elk moment worden uitgeschakeld in het Creaties-menu, maar er is een limiet aan het bedrag dat je in je account kunt houden bij Xbox Series Sterrenveld.


Dot Esports wordt ondersteund door onze fans. Wanneer u via links op onze site koopt, kunnen we een kleine partnercommissie verdienen. Lees meer over ons partnerbeleid

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *