Zangief spuugt drie superhelden op rij uit in wat misschien wel de gekste Street Fighter 6-rondes zijn die we tot nu toe hebben gezien

Zangief spuugt drie superhelden op rij uit in wat misschien wel de gekste Street Fighter 6-rondes zijn die we tot nu toe hebben gezien

Vechtspellen zijn als een doos chocolaatjes; Je weet nooit wanneer iemand je drie keer achter elkaar laat opstaan.

In een recent Street Fighter 6-fragment dat door Boltstrike op Twitter werd gedeeld, werd een doos chocolaatjes geopend, en wat we kregen was eigenlijk… onverwacht. Dit is misschien wel de gekste ronde van Street Fighter 6 die we tot nu toe hebben gezien.

Deze samenvatting toont hoe Zangief van Boltstrike het opneemt tegen online speler E. Honda. Speler Gief beschouwt deze clip als “de beste walkthrough in de geschiedenis van SF6”, en nou ja, het is zeker… iets dat de moeite waard is om te bekijken.


De dingen beginnen wanneer Bolt een van Honda's hoofdschoten eet en uitgeput raakt. De Sumo blijft druk uitoefenen op de worstelaar terwijl ze klauteren en slagen uitwisselen, waardoor Jeff een klein deel van de gezondheid overhoudt terwijl Honda's gezondheidsbalk er nog steeds gezond uitziet.


Om het laatste beetje chipschade uit te delen dat nodig is om de ronde te winnen, probeert de E. Honda-speler vanuit het centrum een ​​zware klap op Sumo's hoofd te geven, en met snelle reflexen slaat Boltstrike terug met een Zangief-superstoot van niveau 1. Omdat dit een luchtafweer-supercar is en omdat Sumo Headbot de Honda als een luchtvliegtuig beschouwt, zou je kunnen denken dat deze supercar Hij zou moeten Ze pikten Sumo uit de lucht, maar hij niet.

READ  Deze online straatracegame van $ 6 heeft snel een kleine schare fans opgebouwd op Steam


In plaats daarvan blaast Zangief het allemaal uit en vliegt over het podium. Nadat beide vechters hersteld waren van hun bewegingen, ging Honda opnieuw voor een hoofdtrap… en Bolt reageerde met een nieuwe krachtige uppercut. Het ruikt.


Blijkbaar verdient de ene goede beurt een andere en nog een, en precies dezelfde reactie vindt opnieuw plaats als je Zangief vanaf het eerste niveau een ander niveau ziet uitademen.


Het grappige hier is dat deze teller voor de Sumo Headbutt eruit ziet alsof hij zou moeten werken, maar dat is niet zo (gebaseerd op alle tests die ik heb gedaan). Deze zelfde super werkt echter tegen een beweging als Lily's OD Condor Spire (zelfs als de wind wordt versterkt), zolang de timing maar krap is.


Ik zeg dat allemaal om te zeggen dat Boltstrike het juiste idee had, maar blijkbaar werkt deze teller niet op de E. Honda.


Dit is ook geen op zichzelf staand incident, aangezien Zangief nog steeds een bovennatuurlijke mislukking heeft op het eerste niveau hier in Street Fighter 6 Seizoen 2, ondanks al zijn verbeteringen. Dit gebeurt omdat Zangief simpelweg tegenstanders die achter hem belanden überhaupt niet kan vangen, waardoor het moeilijk wordt om deze aanval goed te richten.


De ronde stopt daar echter niet, want Boltstrike begint een comeback te maken ondanks het feit dat hij drie superkrachten op rij heeft uitgebracht. Je moet de onderstaande clip bekijken om te zien hoe de rest eruit schudt.

READ  Congres om zaak van Top Court in te trekken? Partij verdeeld over Rajasthan

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *