Hoe te downloaden, APK-link, bestandsgrootte en meer

Hoe te downloaden, APK-link, bestandsgrootte en meer

PUBG Mobile Lite is een steeds populairdere mobiele sim geworden en is geschikt voor gebruikers met apparaten op instapniveau die hulp nodig hebben om de topversie te gebruiken. Gebruikers kunnen van de game genieten op apparaten met 1 GB RAM, terwijl het installatiepakket ongeveer 500 MB is.

De nieuwste update 0.24.0 is een paar dagen geleden uitgebracht, inclusief veel opwindende nieuwe functies, zoals de mogelijkheid om de gameserver te kiezen, naast andere functies om gebruikers te betrekken. Dit is een welkome update voor gebruikers, gezien het feit dat de game geen vooraf bepaald releaseschema heeft.

Aangezien de game alleen toegankelijk is op het Android-platform, heb je toegang tot de Google Play Store om de nieuwste versie van de client te downloaden. Tegelijkertijd hebben de ontwikkelaars het APK-bestand op de officiële website vrijgegeven, waardoor de game kan worden gesideload.


Gids voor het downloaden en installeren van PUBG Mobile Lite 0.24.0 Update op Android-apparaten

Hieronder vindt u een gids om de game te downloaden met behulp van het APK-bestand (afbeelding via Sportskeeda)
Hieronder vindt u een gids om de game te downloaden met behulp van het APK-bestand (afbeelding via Sportskeeda)

U kunt de reeks instructies in het volgende gedeelte herhalen om een ​​bestand te downloaden en te installeren Laatste versie Van PUBG Mobile Lite met behulp van het APK-bestand:

Stap 1: Toegang tot de officiële PUBG Mobile Lite-website in elke webbrowser. U kunt onderstaande link gebruiken om de webpagina te bezoeken.

website: “https://www.pubgmlite.com/en-US/.”

Nadat u de site hebt bereikt, drukt u op "  APK downloaden "  Knop Doorgaan (afbeelding via Tencent)
Klik na het bezoeken van de website op de knop “APK downloaden” om door te gaan (afbeelding via Tencent)

Stap 2: Klik op de knop APK downloaden naast de optie Google Play Store om het downloaden van 0.24.0 APK te starten.

Het nieuwste APK-bestand weegt ongeveer 675 MB. Bovendien moet u mogelijk enkele bestanden binnen een bestand downloaden Spelen voldoende opslagruimte voor installatie.

Stap 3: Open de map Downloads en installeer de PUBG Mobile Lite 0.24.0 APK.

READ  Hoe torrents te downloaden van Terminal op Mac

U moet echter de optie “Installeren van onbekende bron” inschakelen via uw apparaatinstellingen voordat u doorgaat met de installatie.

Open het spel en log in om te genieten van het spelen van de nieuwste versie van PUBG Mobile Lite (afbeelding via Tencent)
Open het spel en log in om te genieten van het spelen van de nieuwste versie van PUBG Mobile Lite (afbeelding via Tencent)

De vierde stap: Zodra de installatie is voltooid, kun je het spel openen en inloggen op je account om van de nieuwste versie te genieten.

in een paar gevallen, spelers Mogelijk ontvangt u tijdens het installatieproces een parseerfoutbericht. Dit kan te wijten zijn aan een onvolledig APK-bestand, incompatibiliteit met het apparaat of wanneer de telefoon installatierechten nodig heeft.

U kunt dus eerst proberen de APK opnieuw te installeren en als het probleem zich blijft voordoen, kunt u deze opnieuw downloaden van de officiële website en de installatie voltooien door de bovengenoemde stappen te volgen.


Wat is er nieuw in de PUBG Mobile 0.24.0-update

Er zijn veel introducties geweest met update 0.24.0 van het spel. Hier zijn enkele van de belangrijkste wijzigingen in de laatste update:

  • De mogelijkheid om de gameserver te kiezen (Europa, Azië en Noord-Amerika)
  • Nieuwe wapens (Win94 en SLR)
  • 2 nieuwe upgradebare wapenskins (M416 en M762)
  • Het nieuwe Winterfestival biedt sneeuwmod-outfits en andere tijdelijke skins
  • Bugfixes en meer

NB: De regering van India heeft PUBG Mobile Lite verboden Artikel 69a van de IT-wet in september 2020. Als gevolg hiervan wordt Indiase gamers geadviseerd de Battle Royale-titel niet te downloaden of te spelen. In plaats daarvan kunnen ze zich bezighouden met andere alternatieve opties.

Snelle links

Meer van Sportskeeda

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *