Hoe te kijken, kansen en game-picks

De eerste week van universiteitsvoetbalwedstrijden op FBS-niveau eindigt op maandagavond. Deze keer zal de Brigham Young University het opnemen tegen de Navy Midshipmen. BYU eindigde 2019 met 7-6 na een verlies van vier tegen Hawaii in de Hawaii Bowl. Dit jaar met zoveel annuleringen moesten de Cougars hun hele schema opnieuw opbouwen. Het begint maandagavond bij de marine.

Navy komt in 2020 na in 2019 in de top 20 te zijn geëindigd. Ze eindigden met een 11-2 record door Kansas State te verslaan in de Liberty Bowl. Ze voeren een unieke overtreding uit. Uniek in de zin dat ze er niet veel mee gooien. Ze vallen teams aan met de drievoudige optie. Dus als je gelooft dat het runnen van voetbal jouw stijl is, hebben we dan een voetbalwedstrijd voor je.

Game pakt tegen de spreiding

BYU (-1) versus marineBYU versus marineAlgemeen recordAlgemeen record ATS
PatrickMarineMarine4-22-4
GriffioenMarineMarine5-15-1
CamiMarineMarine5-13-3

Hoe Brigham Young vs Navy te bekijken

Speeltijd: 19:00 uur CST

Netwerk: ESPN

Stream: bekijk de ESPN-app

Contact / Volg ons @RTLnieuws op Twitter, en like onze pagina op Facebook om de voortdurende berichtgeving over nieuws, notities en meningen in Texas te volgen.

We hebben nu een forum en een prikbord. Kom in gesprek over de atletiek van Texas Longhorns door lid te worden van de Longhorns Wire Forum.

READ  Premier Narendra Modi Strongman Image
More from Madison Garrett

Ziggo en XS4ALL verwijderen de blokkade van honderden Pirate Bay-proxy’s

Ziggo en XS4ALL blokkeren niet langer honderden proxy’s die verwijzen naar The...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *