Een enorme aanvulling van de PS5 kan op handen zijn

Volgens een insider is je volgende kans op een PS5 het belangrijkste doelwit op 26 mei.

Er komt deze week een nieuwe PS5-aanvulling naar Target, en volgens berichten zal deze binnenkort verdwijnen! Met miljoenen gamers die nog wachten om een ​​next-gen console te bemachtigen, zou dit de kans kunnen zijn waarop we hebben gewacht.

nieuw, Target heeft enorme wijzigingen aangebracht om de PS5 en Xbox opnieuw te bevoorraden. Door deze veranderingen zouden we vanaf nu een regelmatiger dripschema kunnen zien.

Bovendien, Het tekort aan PS5 is binnenkort voorbijVolgens nieuwe informatie van Sony Boss Jim Ryan!

PS5
(Bron: Sony)

Als je nog steeds op zoek bent naar een PS5, bekijk dan zeker onze ultrasnelle stock-trackers op het moment dat de consoles worden ingeschakeld:

Doelpunt PS5 aanvullen – 26 mei

Volgens Jake Randall, tracker voor het aanvullen van PS5, heeft Target een nieuwe golf van aandelen op komst en deze komt waarschijnlijk vandaag – 26 mei.

Randall heeft niet alleen meestal gelijk over inkomende drops, hij staat ook bekend om zijn voorkennis over target-herbevoorradingsoperaties in het algemeen. De gebruiker kan ook een screenshot delen van een Target-medewerker die laat zien dat er op 25 mei een nieuwe PS5-verzending in hun winkel aankomt.

Naar verluidt, Jake Randall Hij heeft tientallen bevestigingen van verschillende Target-winkels om de komst van de nieuwe PS5-voorraad te melden. Met dat in gedachten voorspellen insiders dat de nieuwe PS5-drop vandaag – 26 mei – zal plaatsvinden.

Lees verder: Het nieuwe herontwerp van de PS5 komt in 2022 om te helpen bij inventarisproblemen

READ  Amarnath Yatra heeft dit jaar geannuleerd te midden van een coronaviruscrisis

Het is echter heel goed mogelijk dat Target tot morgen wacht om de volgende golf aandelen vrij te geven. Hoe dan ook, Randall voorspelt dat de daling waarschijnlijk zal doorgaan om 7: 30-8: 00 uur ET.

Als je meer informatie wilt over alle retailers die deze week PS5-aandelen hebben laten vallen, dan is dit wat we weten:

PS5-voorraad: Target, Walmart, GameStop, PlayStation Direct en meer zullen naar verwachting deze week uitkomen – 24-30 mei

Ondertussen is er al een ander groot lek opgetreden Gratis PlayStation Plus-games voor juni 2021 onthuld! We hopen dat je morgen een PS5 hebt om het uit te proberen!

Maar hiermee Er werd beweerd dat de PS5-scalperkit 3.000 consoles had gekocht Uit de ene herbevoorrading blijkt duidelijk dat de speculanten nog steeds een probleem vormen. En als u niet wilt omgaan met het gedoe van online bestellen, Deze detailhandelaar verkoopt nu PS5-voorraad in winkels!

Written By
More from Aubrey Mason

‘Jats hebben geen hersens, kunnen Bengalen niet evenaren’, zegt de premier van Tripura

Minister-president van Tripura Biplab Deb maakte schokkende opmerkingen over Jats en Bengalis...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *