Hoe u de beste deals krijgt voor pc-gamers en Xbox-fans

Hoe u de beste deals krijgt voor pc-gamers en Xbox-fans

Na het zien van de geweldige Starfield-gameplay in juni, waren veel gamers teleurgesteld toen ze beseften dat ze geen systeem hadden dat in staat was om de game te spelen. De indrukwekkende beelden van Starfield overtuigden gamers om te overwegen een Xbox Series X of Xbox Series S te kopen. Nu Bethesda’s open wereld-RPG niet snel beschikbaar zal zijn op PlayStation 5, zullen PlayStation-fans een beslissing moeten nemen. Voor degenen die liever geen Xbox hebben, is er echter altijd de mogelijkheid om op een pc te spelen.

Gelukkig zijn er momenteel verschillende Starfield-bundels beschikbaar voor pc-gamers die geïnteresseerd zijn in het bouwen van hun eigen systemen voordat de game in september uitkomt. Deze pakketten bieden geweldige deals die het ontdekken waard zijn. Een opvallende aanbieding is de geweldige AMD GPU-bundel voor minder dan £ 400, inclusief een gratis exemplaar van Starfield.

Volgens Eurogamer bevat het pakket een RX 6700 XT grafische kaart, die voor £ 327 op Amazon kan worden gekocht. Gezien het feit dat Starfield alleen al £ 70 kost, biedt deze bundel aanzienlijke besparingen en biedt het een uitstekende kans voor pc-spelers.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het bouwen van een nieuwe pc speciaal voor Starfield, kan deze bundel een ideaal startpunt zijn voor het vinden van een geschikt systeem. Gamers die de voorkeur geven aan een meer betaalbare optie, kunnen echter de Xbox Series S overwegen. Bethesda heeft fans gerustgesteld dat Starfield soepel zal werken op een budgetvriendelijke console. Het is misschien verstandig om te wachten tot de game wordt gelanceerd voordat je deze claim bevestigt.

READ  Microsoft brengt Xbox Cloud-games naar de Xbox Series X.

Kortom, of je nu een pc-gamer of een Xbox-fan bent, er zijn veel opties om van Starfield te genieten. Profiteer van deals en bundels om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke game-ervaring krijgt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *