Het Diablo 4-team zegt dat het “niet van plan is ooit nog een patch als deze te maken”.

Het Diablo 4-team zegt dat het “niet van plan is ooit nog een patch als deze te maken”.

Blizzard zegt de frustratie van spelers over de nieuwste Diablo 4-game te begrijpen en belooft dat het “niet van plan is om nog een keer zo’n patch te maken”.

In een openhartige chat zeiden belangrijke leden van het Diablo 4-team dat ze “ieders feedback erkennen”, en erkenden dat hoewel het doel was om spelers te vertragen “door inhoud”, de wendingen het tegenovergestelde effect hadden van wat het team bedoelde, namelijk “maak het spel leuker voor spelers.”

“We willen de feedback van iedereen erkennen in termen van vernederende spelerkracht”, zegt Adam Fletcher, Community Manager. “We weten dat het klote is. We weten dat het niet leuk is… We willen ook praten over wat we specifiek probeerden te bereiken met deze patch en met de veranderingen die spelers uiteindelijk zagen.

“En dan willen we, afzonderlijk, ook praten over hoe we niet van plan zijn om nog een keer zo’n patch te doen.”

Diablo IV Campfire Chat – Season of the Insidious – juli 2023.

“Uiteindelijk proberen we de game leuker te maken voor spelers”, voegde gamedirecteur Joe Shelley toe (bedankt, PC Gamer). “Spelers staan ​​centraal in alles wat we doen, en als spelers niet geloven dat naarmate het spel zich ontwikkelt, het spel leuker zal worden, bereiken we onze doelen niet.”

Dus, als eerste in het patchschema en naar verwachting onderdeel van de server-side hotfix die nu wordt uitgerold: Nightmare Dungeons heeft een boost gekregen om de vijandelijke dichtheid te vergroten. Een boost voor de Sorcerer en Barbarian Legendary-kant – evenals een extra stash-tabblad – is ook onderweg, maar zal pas beschikbaar zijn als Patch 1.1.1 ergens in de komende weken wordt uitgerold. Je zou ook je Elixir-stackgrootte moeten zien stijgen tot 99, en goudkosten van “ongeveer 40 procent” zullen ook beginnen te corrigeren.

Het team zet zich ook in om ervoor te zorgen dat toekomstige hotfixes en patches in de toekomst op een geavanceerde manier worden uitgerold, en toekomstige saldo-updates zullen worden overgelaten om “sommige builds te omzeilen” totdat effectieve vervangingen zijn geïmplementeerd. Er was ook een merkbaar afwezige toezegging om ook de huidige patch terug te draaien.

De ontwikkelaars merken echter op dat grote verschuivingen in balans onvermijdelijk zijn en zullen gebeuren “op voorspelbare tijden, zoals het begin van een seizoen”, maar als ze een bug introduceren, kun je een snelle oplossing verwachten.

De subreddit van Diablo 4 is gevuld met verontwaardiging van alle spelers – niet alleen de magiërsklasse – waaronder veel suggesties voor verbeteringen. Een van de reacties grapte dat de patch “een probleem oploste waar spelers van genoten”. Een ander aanbod aan de ontwikkelaars is $ 1 miljoen om de game 20 minuten als goochelaar te streamen en te zien hoe het echt voelt.

Andere spelers blazen gewoon de gamerecensies op: op Metacritic heeft de game op het moment van schrijven een gebruikersscore van slechts 2,2.

READ  GameStop om deze week een exclusieve Pokemon-kaart uit te reiken

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *