Hoe u de Xbox Series X voor $ 300 kunt krijgen bij GameStop

Met twee nieuwe consoles dat in november wordt gelanceerd, zoekt u misschien naar manieren om deze feestdagen in kosten te besparen. Als je oudere consoles hebt liggen, heeft GameStop inruilaanbiedingen waarmee je je PS4 en Xbox One kunt ruilen voor een van hun nieuwere broeders. Voor degenen die hun aanstaande systemen willen ontladen, geeft GameStop je een bonus inruilkrediet wanneer je handelt naar de pre-order van de Xbox Series X of Series S.

GameStop heeft de inruilpromoties aangekondigd in een recente e-mail waarin de Xbox Series X wordt beschreven. Afhankelijk van wat je inruilt, kun je tot $ 200 tegoed krijgen voor je voorbestelling van de Xbox Series X of Series S.

  • $ 200 – Xbox One X, PS4 Pro
  • $ 175 – Nintendo Switch, PS4 (1TB-model)
  • $ 125 – Nintendo Switch Lite, Xbox One S, PS4 (model van 500 GB)
  • $ 100 – Xbox One (model van 500 GB)

Dus als je toevallig een Xbox One X of PS4 Pro hebt die je niet binnenkort gaat gebruiken, kun je de Series X voor $ 300 of de Series S voor $ 100 krijgen.

Het is onduidelijk hoelang deze aanbieding geldig is. Gezien de e-mail zegt dat je handelt in de richting van de pre-order van een next-gen console, zou je aannemen dat je geen console zou hebben vanaf het moment dat je pre-ordert tot de Series X op 10 november wordt gelanceerd. Dit is echter zeker mogelijk. aanbieding is beschikbaar op de dag van lancering – we weten meer zodra de actie live is. Als dat het geval is, kun je een aanbetaling doen in de richting van je reservering (meestal $ 50) en je console later inruilen om een ​​grote deuk in je resterende saldo te krijgen.

Terwijl we nog wachten releasedatum en prijsinformatie voor de PS5, lijkt het waarschijnlijk dat deze promotie (of een vergelijkbare) ook van toepassing zal zijn op Sony’s next-gen console. GameStop biedt ook meerdere afbetalingsplannen voor de PS5 en Xbox Series X, wat los staat van het verleidelijke Betalingsplan voor Xbox All Access.

Written By
More from Vanessa Hale

Game-ontwikkelaar heeft Cyberpunk 2077 opnieuw uitgevonden als een PS1-game

Eerder deze maand, Cyberpunk 2077 uitgebracht op huidige en next-gen consoles, maar...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *