Xbox werkt samen met Singtel om exclusief Xbox All Access te lanceren – Singapore News Center

Singapore, 8 december 2021 Xbox en Singtel zijn een samenwerking aangegaan om een ​​unieke “Xbox All Access” (XAA)-gamebundel exclusief aan Singtel-klanten in Singapore aan te bieden, en deze wordt morgen, 9 december, landelijk gelanceerd.

Xbox All Access is beschikbaar als een maandelijks pakket vanaf S $ 37 per maand gedurende 24 maanden zonder voorafgaande kosten, en geeft gamers en hun gezinnen meer toegang tot de volgende generatie consolegames.

De XAA-bundel bevat de nieuwste consoles van de volgende generatie – ofwel een Xbox Series S- of Xbox Series X-console – en een abonnement op Xbox Game Pass Ultimate, dat alle voordelen van Xbox Live Gold combineert met toegang tot meer dan 100 hoogwaardige games, waaronder Halo Infinite, The Elder Scrolls V: Skyrim, Forza Horizon 5, Minecraft, Microsoft Flight SimulatorToptitels van Bethesda Studios en EA Play – een bibliotheek met de beste elektronische kunsttitels, waaronder FIFA 21, Star Wars Jedi: Fallen Order, EA Sports UFC 4 en nog veel meer. De maandelijkse betalingen voor het XAA-pakket worden door Singtel aan klanten gefactureerd – een geweldige optie voor gamers die nu willen spelen, maar flexibiliteit hebben in aankoopopties en op zoek zijn naar waar voor hun geld.

“Gaming heeft Singapore overspoeld en is geëvolueerd tot een enorm populair tijdverdrijf. We zijn verheugd om samen te werken met Xbox om Xbox All Access exclusief voor onze klanten te lanceren, waardoor ze de nieuwste generatie Xbox-consoles en toegang tot enkele van de meest populaire Triple- Een spel in een betaalbaar pakket voor maximale waarde. “We zijn toegewijd om de beste lifestyle-services te bieden in lijn met de passie van onze klanten en hen te verbinden met waar ze van houden”, zei hij. Terence Lay, Vice-President, Consumentenproducten en Partnerschappen, Singtel.

READ  'My Hero Academia' Battle Royale 'Ultra Rumble' gratis uitgebracht op PS4, Xbox, Nintendo Switch en pc

“We zijn verheugd om Xbox All Access aan gamers in Singapore en hun families te kunnen bieden via deze samenwerking met Singtel. Bij Xbox geloven we in het toegankelijk en inclusief maken van games voor iedereen. Zonder voorafgaande kosten en een indrukwekkende bibliotheek van meer dan 100 games met Xbox Game Pass Ultimate, we verwachten dat Xbox All Access nog meer mogelijkheden biedt voor Singaporezen om elkaar te ontmoeten en met elkaar in contact te komen tijdens de feestdagen en daarna. Deze lanceringstijden zijn met de langverwachte release van Halo Infinite – dus het is de perfecte tijd om ga naar Xbox en geniet ook van Game Pass.” Jeremy Hinton, categoriemanager games, Azië, Xbox.

Xbox Game Pass Ultimate-leden kunnen ook verwachten als een van de eersten de nieuwste titels van Xbox Game Studios te spelen op dezelfde dag als de wereldwijde release. Singtel-klanten met een abonnement kunnen het lidmaatschap gebruiken om altijd en overal de gamebibliotheek te verkennen en games naar hun Xbox-console of pc te downloaden.

Youtube-link: Xbox All Access – Jouw Xbox All Access Pass, exclusief bij Singtel.

Om de lancering van Xbox All Access te vieren, lanceert Singtel ook met Xbox Series S: Epic Fortnite en Rocket League Vakantiepakket met beide games en gratis extra downloadbare content*. Dit zal gedurende een beperkte tijd beschikbaar zijn terwijl XAA op Singtel wordt gelanceerd. Meer informatie hier: www.singtel.com/XAA.

Over Xbox All Access (XAA)

In Singapore is Xbox All Access exclusief beschikbaar voor Singtel-klanten. Als je lid wordt van Xbox All Access, krijgen klanten een uitgebreide Xbox-ervaring, waaronder:

READ  Halo Infinite releasedatum gesuggereerd door Xbox Insider
  • Een Xbox Series S- of Xbox Series X-console en een lidmaatschap van 24 maanden Xbox Game Pass Ultimate
    • Xbox Game Pass Ultimate bevat alle voordelen van Xbox Live Gold plus toegang tot meer dan 100 hoogwaardige games, waaronder Halo Infinite, Fortnite, The Elder Scrolls V: Skyrim, Forza Horizon 5, Minecraft, Microsoft Flight-emulator en meer
    • Speel de nieuwe Xbox Game Studios op dezelfde dag van lancering.
    • Exclusieve kortingen en aanbiedingen voor leden, samen met gratis extraatjes, waaronder in-game content en partneraanbiedingen.
    • Tijdelijk extra waarde met Xbox Series S: De Epic Fortnite en Rocket League vakantiebundel is beschikbaar inclusief Fortnite en Rocket League games, plus extra gratis downloadbare content (zolang de voorraad strekt).
  • XAA werkt ook met de app Xbox Family Settings om de game-activiteiten van kinderen, waaronder schermtijd, inhoudsbeperkingen en bestedingslimieten, eenvoudig te beheren.

Singtel is de enige en exclusieve distributeur voor XAA. Om XAA te kopen, moet u ofwel een Singtel Mobile-abonnee of een Singtel-abonnee op glasvezelbreedband zijn, en u kunt zich voor beide aanmelden en XAA toevoegen aan uw aankopen.

U kunt XAA kopen bij Singtel-winkels (https://www.singtel.com/store-locator) of online op http://www.singtel.com/xaa.

Media contact:

Over Microsoft

Microsoft (Nasdaq “MSFT” microsoft) maakt digitale transformatie mogelijk voor het tijdperk van slimme cloud en slimme rand. Haar missie is om elke persoon en elke organisatie op de planeet in staat te stellen meer te bereiken.

Over Sintel

Singtel is de toonaangevende communicatietechnologiegroep in Azië en biedt een scala aan diensten, van de volgende generatie communicatie-, 5G- en technologiediensten tot informatie en entertainment voor zowel consumenten als bedrijven. De groep is aanwezig in Azië, Australië en Afrika en heeft meer dan 740 miljoen mobiele klanten in 21 landen. Infrastructuur- en technologiediensten voor bedrijven omvatten 21 landen, met meer dan 428 directe aanwezigheidspunten in 362 steden.

READ  NHL '94 Rewind brengt 16-bit hockeyactie terug

Voor consumenten biedt Singtel een volledig, geïntegreerd dienstenpakket, waaronder mobiel, breedband en televisie. Voor bedrijven biedt Singtel een complementaire suite van oplossingen voor personeelsmobiliteit, datahosting, cloud, netwerkinfrastructuur, analyse en cyberbeveiligingsmogelijkheden.

Singtel zet zich in voor continue innovatie en maakt gebruik van technologieën van de volgende generatie om nieuwe en opwindende ervaringen voor klanten te creëren terwijl ze vorm geven aan een duurzamere digitale toekomst.

Voor meer informatie bezoek www.singtel.com.

Volg ons op Twitter op www.twitter.com/SingtelNews.

Written By
More from Vanessa Hale
Investeerders van CD Projekt overwegen juridische stappen wegens “misleidende informatie” over Cyberpunk 2077
Investeerders van CD Projekt zijn ontevreden over de prestaties van Cyberpunk 2077...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *