Hoe u een Spotify-widget toevoegt aan uw iOS 14-thuisscren

Zoals we hebben de hele week naar boven afgerondheeft een verscheidenheid aan apps van derden krachtige iOS 14-widgets op het startscherm uitgerold. Spotify zelf heeft zijn iOS-app niet bijgewerkt met ondersteuning voor widgets, maar er is een app van derden beschikbaar die Spotify-widgets naar je iOS 14-startscherm brengt.

Een van de tentpole-functies van iOS 14 is ondersteuning voor widgets op het startscherm. Een verscheidenheid aan Apple-applicaties ondersteunt widgets op het startscherm, waaronder de Apple Music-app. De Muziek-app-widget is beschikbaar in drie formaten, zodat u gemakkelijk recent afgespeelde nummers, albums en afspeellijsten op uw startscherm kunt zien.

Sinds iOS 14 woensdag werd uitgebracht, hebben veel Spotify-gebruikers het bedrijf opgeroepen om widgets op het startscherm toe te voegen aan zijn iOS-applicatie. Tot nu toe heeft Spotify geen app-update met widgets op het startscherm uitgebracht, maar de app van derden TuneTrack wil dat probleem oplossen.

Of Spotify al dan niet plannen heeft om zijn eigen first-party widget toe te voegen aan iOS 14 valt nog te bezien, maar het bedrijf heeft niet het beste geschiedenis als het gaat om het snel toepassen van nieuwe iOS- en Apple Watch-functies.

Hoe u een Spotify-widget toevoegt aan uw iOS 14-startscherm

TuneTrack is een app van derden die kan worden geïntegreerd met Apple Music, Spotify en Last.fm. De app wordt beschreven als een manier om eenvoudig je muziekgewoonten bij te houden, aangepaste afspeellijsten te maken en meer. In de afgelopen dagen is TuneTrack echter enorm populair geworden vanwege de Spotify-startschermwidget voor iOS 14-gebruikers.

TuneTrack is gratis te downloaden via de App Store. Nadat u de app heeft geïnstalleerd, kunt u deze openen en inloggen met Spotify-account. Nadat je je hebt aangemeld met je Spotify-account, ga je terug naar je iOS 14-startscherm, houd je ingedrukt om de schudmodus te openen en tik je vervolgens op de “+” in de rechterbovenhoek.

READ  Dead By Daylight Studio kondigt haastig de kleurenblindmodus aan nadat een ontwerper heeft geklaagd over toegankelijkheidsverzoeken

Bekijk de lijst met applicaties die u hebt geïnstalleerd met widgetondersteuning totdat u TuneTrack vindt. Van daaruit kunt u eenvoudig de TuneTrack Spotify-widget toevoegen aan uw iOS 14-startscherm en deze plaatsen wie u maar wilt. De Spotify Now Playing-widget wordt elke vijf minuten bijgewerkt, of u kunt een update forceren in de TuneTrack-app in het menu Instellingen.

En tot slot biedt TuneTrack ook een Apple Music Now Playing-widget, dus als je de standaard Apple-optie niet leuk vindt, kun je TuneTrack ook eens proberen.

Vind meer apps van derden met iOS 14-functies, zoals widgets op het startscherm, app-clips en meer in onze volledige verzameling.

FTC: We gebruiken automatische affiliate-links die inkomsten genereren. Meer.


Bekijk 9to5Mac op YouTube voor meer Apple-nieuws:

Written By
More from Lesley Curry

De geweldige door fans gemaakte 2D-demo van Metroid Prime is uitgebracht

Nintendo Live Nintendo heeft begin 2019 een moeilijke beslissing genomen om de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *