Hoe u foto’s en video’s van onderwerpen op uw iPhone kunt downloaden

Hoe u foto’s en video’s van onderwerpen op uw iPhone kunt downloaden

afbeelding: SDX15 (Strijd met aandelen)

Het lijkt Meta’s Threads te zijn een van de De populairste concurrenten van X (voorheen bekend als Twitter), staat vol met interessante foto’s en video’s. Zoals bij alle sociale mediaplatforms plaatsen Threads-accounts alles, van… Toont schattige kattenvideo’s, pittoreske locaties of schermopnames Handige functies op je telefoon. Helaas, Threads heeft geen eigen functie om deze inhoud naar uw iPhone te downloaden, maar het is nog steeds gemakkelijk te doen Als je weet hoe.

Foto’s en video’s downloaden van Threads op de iPhone

Als een populaire app geen ingebouwde downloadfunctie heeft, kun je er zeker van zijn dat iemand een handige snelkoppeling heeft gemaakt om de klus te klaren. Deze keer is hij die persoon @GlobyteWie heeft de Een geüpload Snelkoppeling voor het downloaden van onderwerpen naar RoutineHub. Dit is hoe het werkt:

  1. Zorg ervoor dat je een Apple-exemplaar hebt Afkortingen De app op je iPhone.
  2. Download en installeer twee andere gratis apps —Programmeerbaar En Shell-mini.
  3. open de Draden programma Log in als je dat nog niet hebt gedaan.
  4. downloaden Thema’s downloaden afkorting.
  5. Open de Threads-app en houd het papieren vliegtuigje onderaan een bericht ingedrukt. Je kunt naar beneden scrollen en kiezen Thema’s downloaden Uit de lijst met snelkoppelingen. Als alternatief kunt u kiezen Kopiërenopen de app Snelkoppelingen en tik op Thema’s downloaden.
  6. De snelkoppeling wordt gestart en vraagt ​​om bepaalde machtigingen. Je kunt al deze dingen veilig toestaan.
  7. Er worden enkele aanwijzingen weergegeven waarin u wordt gevraagd of u wilt dat de bestandsdatum de datum is waarop deze is gepubliceerd of de huidige datum, en of u het bijschrift naar het klembord wilt kopiëren. Selecteer de opties die u verkiest.

Dat is het! De gedownloade mediabestanden verschijnen in het P-bestandhoto’s bibliotheek. De enige beperking is dat u alleen mediabestanden van openbare accounts kunt downloaden.

Gebruik een iPad om te downloaden vanaf een privé Threads-account

Als je iets wilt downloaden vanaf een privéaccount, heb je pech op de iPhone. HU kunt hetzelfde hierboven genoemde proces echter met succes op uw iPad volgenDe snelkoppeling werkt voor zowel openbare als privé-accounts die dit apparaat gebruiken, dat via de minder beperkte route werkt Desktopversie van thema’s.

READ  Gujarat GUJCET Zaalticket 2023 Uitgegeven op gujcet.gseb.org, download link hier | competitieve examens

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *